googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Η κοροϊδία του Μεταφορικού Ισοδύναμου...

Αποτέλεσμα εικόνας για Μεταφορικού Ισοδύναμου
Ξεκινάς από το Ηράκλειο να φθάσεις στη Κω, ακτοπλοϊκώς. Βγάζεις εισιτήριο Ηράκλειο - Ρόδο. Δεν υπάρχει δυνατότητα να βγάλεις ένα ενιαίο εισιτήριο Ηράκλειο - Κω. Διαφορετικές εταιρείες, ασύμβατα μηχανογραφικά συστήματα δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο. Λογικά πιστεύεις ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα, καθώς ο κωδικός ΜΑΝ καταχωρείται στην έκδοση του εισιτηρίου. Για το δεύτερο μέρος του δρομολογίου πρέπει να φθάσεις στη Ρόδο και να εκδόσεις εκεί το Ρόδος - Κως.  Καταχωρείς και πάλι των κωδικό του ΜΑΝ και θεωρείς αυτονόητο ότι το η μηχανογραφική εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου θα δει ότι πρόκειται για συνεχόμενη διαδρομή της πρώτης, με τελικό προορισμό την Κω.  Όμως τελικά διαπιστώνεις ότι το αυτονόητο δεν είναι αυτό που ισχύει. Το πρώτο τμήμα της διαδρομής δεν κρίνεται επιλέξιμο καθώς "Τα λιμάνια αφετηρίας και προορισμού δεν είναι επιλέξιμα για την ωφελούμενη μονάδα".
Δεν μπορεί λες, κάποιο λάθος θα έγινε. Στέλνεις mail  όπου αναφέρεις τα εξής:
"το εισιτήριο με ID A@@@@@@441 στις 22/12/2018 δεν κρίθηκε επιλέξιμο παρά το γεγονός ότι αποτελούσε το απαραίτητο πρώτο δρομολόγιο για να φθάσω στην Κω μέσω Ρόδου από το Ηράκλειο. Δείτε ότι έχει εκδοθεί σε συνέχεια αυτού το εισιτήριο με ID D@@@@@@066 Ρόδος - Κω στις 23/12/2018. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει απευθείας δρομολόγιο Ηράκλειο-Κω θεωρώ ότι και το απαραίτητο πρώτο σκέλος του δρομολογίου θα έπρεπε να έχει επιλεγεί. Τονίζω ότι στο Ηράκλειο δεν υπήρχε η δυνατότητα έκδοσης ενιαίου εισιτηρίου Ηράκλειο - Κω λόγω περιορισμών των μηχανογραφικών συστημάτων έκδοσης . Παρακαλώ για επανεξέταση του θέματος".
Λαμβάνεις την ίδια μέρα (εκπληκτικό για το Ελληνικό δημόσιο) την απάντηση του Υπουργείου τηλεφωνικώς, όπου η ευγενέστατη υπάλληλος αναγνωρίζει το δίκαιο του αιτήματος αλλά δηλώνει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι γιατί η πιλοτική εφαρμογή δεν το έχει προβλέψει!!!
Πιθανώς θα διορθωθεί εντός του 2019 με την κανονική εφαρμογή.
Τελικά το Ελληνικό δημόσιο είναι απίστευτο. Ακόμα και ένα σαφώς θετικό μέτρο θα βρουν τρόπο οι απίστευτοι καρεκλοκένταυροι να το αποδυναμώσουν και να το ευτελίσουν. Έλεος πια....



Δεν υπάρχουν σχόλια: