googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Συνεχίζεται η προκλητική σπατάλη δημοτικού χρήματος σε χαμένες δίκες. Η εμμονική εμπάθεια της δημοτικής αρχής σε βάρος των εργαζομένων του ΔΗΡΑΣ συνεχίζεται!!!

Tsatsaronis Haralabos
Η δίωξη, και η εμπάθεια του Δημάρχου Κω Γ. Κυρίτση απέναντι στους εργαζόμενους του ΔΗΡΑΣ (Δημοτικός Ραδ/κός σταθμος ΚΩ)συνεχίζεται.
Την ώρα που αντάλλαζαν ευχές ανάμεσά τους και με μερικούς πλέον συνδημότες που τους απέμειναν , η κυρία Παντελίκιζη εξέδωσε πρόσκληση για συνεδρίαση του Δ/Σ του ανύπαρκτου και καταχρεωμένου ΔΗΡΑΣ όπως τον κατάντησε.
Μοναδικό θέμα η συνέχιση του μαρτυρίου το οποίο έχουν επιβάλει σε 13 οικογένειες!
Δικαιωθήκαμε πρωτόδικα δικαιωθήκαμε στο Εφετείο αλλά αρνούνται να το δεχτούν! Προσέφυγαν στον Άρειο Πάγο και επανέρχονται για να σπαταλήσουν και άλλα χρήματα σε δικηγόρους...
Επανέρχονται για να καταθέσουν πρόσθετους λόγους επί της αναιρέσεως και δικηγόρο να παρασταθεί εναντίον συμπολιτών τους . ( Δείτε την πρόσκληση)
Ο ΔΗΡΑΣ και το κατάντημα του είναι μόνο ένα δείγμα της καταστροφικής τους μανίας.
Με αυτόν που ξανά-ξανάλλαξε πρέπει να τελειώνουμε οριστικά και αμετάκλητα. Ο μόνος τρόπος είναι να τους στείλουμε σπίτια τους να ταλαιπωρούν τουλάχιστον τους δικούς τους και όχι όλους εμάς τους Κώους .
Επιλέγουμε ανθρώπους με αρχές και αξίες με σεβασμό στον Άνθρωπο και στον Εργαζόμενο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: