googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Ρόβλιας, οποία θρασύτης. Απειλεί με μηνύσεις, κουβέντα για τη ταμπακιέρα!!!

Η δήλωση του υφυπουργού Ντ. Ρόβλια
  1. ''Το δημοσίευμα της εφημερίδας υπό τον ψευδή και συκοφαντικό τίτλο «Υπουργός συνήγορος μεγαλοεργολάβων κατά του Δημοσίου», υπηρετεί οικτρά τόσο το λαϊκισμό, όσο και τη νοσηρή φαντασία'' τονίζει ο υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Ντ. Ρόβλιας, απαντώντας σε όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Τύπος της Κυριακής ».
  2.     Δηλώνει δε, ότι περιμένει από την εφημερίδα να ανακαλέσει ''όσα συκοφαντικά άμεσα ή έμμεσα'' του αποδίδει, διαφορετικά όπως αναφέρει'' το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη''.
Η ΝΔ οφείλει να ανεβάσει το θέμα και να απαιτήσει τη παραίτηση του υφυπουργού.  Εξηγήσεις δε δόθηκαν. Ο υφυπουργός είναι εκτεθειμένος και υπάρχει μείζον θέμα ηθικής τάξης. Ας μη ξεχνάμε ότι για ανύπαρκτα και κατασκευασμένα σκάνδαλα η ΝΔ έχει στερηθεί τις υπηρεσίες εκλεκτών στελεχών πρώτης γραμμής. 
Το κενό των Βουλγαράκη, Ρουσσόπουλου, Παυλίδη είναι αισθητό. 
Σήμερα ξέρουμε ότι σκάνδαλο Βατοπεδίου δεν υπήρξε και ο Παυλίδης έχει δικαιωθεί για τους χειρισμούς του από το συμβούλιο εφετών. Η ΝΔ πρέπει να αρπάξει την ευκαιρία και να παίξει τα σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο. Τζοχατζόπουλος, Μαντέλης, Τσουκάτος και τώρα Ρόβλιας δείχνουν το κόμμα των σκανδάλων.
Περισσότερα για τα σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ: http://faq-news.blogspot.com/2011/01/901.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: