googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Η Κως αλλάζει σελίδα. Με την "Ισχυρή Κω", και ο Πασχάλης Βρακίδης!!!


Με τον επόμενο Δήμαρχο της Κω Θεοδόση Νικηταρά και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κω και υποψήφιο για την Δημοτική Κοινότητα Κω με την "Ισχυρή Κω", Πασχάλη Βρακίδη.
Ο Πασχάλης Βρακίδης έχει δώσει δείγματα των ικανοτήτων του εδώ και χρόνια. Πάντα με θάρρος στην πρώτη γραμμή στηρίζει τον εμπορικό κόσμο και είναι ο εμπνευστής της πρότασης του επενδυτικού σχεδίου για το Κέντρο Ανοικτού Εμποριου - «OPEN MALL» της Κω.
 Η υλοποίηση της πρότασης θα αναβαθμίσει το Εμπορικό Κέντρο, με ηλεκτροφωτισμό νέας πράσινης τεχνολογίας, Wi-Fi, σύστημα καθοδηγούμενης στάθμευσης, δωρεάν μεταφορά πελατών με ηλεκτρικό λεωφορείο, εγκατάσταση σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, καινούργιες τέντες σκίαστρα και ανεμοφράκτες. Το σημαντικότερο όμως είναι η προβολή των καταστημάτων μέσα από ειδικό site με αντίστοιχη εφαρμογή για smartphones. Ουσιαστικά είναι το πρώτο μεγάλο βήμα για να περάσει η Κως στο κύκλο των “έξυπνων πόλεων”
Η Κως αλλάζει σελίδα. 
Βάζουμε τέλος στην στασιμότητα, την οπισθοδρόμηση, την εμπάθεια και την αλαζονεία.
Στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις με πλάνο και αποφασιστικότητα.

Αναπτύσσουμε ειδικές μορφές τουρισμού, μεγιστοποιούμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, συνεργαζόμαστε με τους φορείς, ακούμε και στηρίζουμε την κοινωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια: