googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ψηφίζουμε για την Ελλάδα στην Ευρώπη με Ευρώ. Μαυρίζουμε Κομμούνια και λαϊκιστές!!!

Η ώρα της αλήθειας είναι κοντά. Αύριο οι Έλληνες επιλέγουν ανάμεσα στην Ευρώπη και την εξαθλίωση. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι η μόνη αξιόπιστη επιλογή για τη διασφάλιση της Ευρωπαϊκής πορείας της χώρας μας και τη παραμονή στη νομισματική ένωση. Κάθε άλλη επιλογή σημαίνει στάση πληρωμών, φτώχεια και εξαθλίωση. Ρεύμα λίγες ώρες την ημέρα, πλήρη έλλειψη καυσίμων και τραγικές ελλείψεις σε τρόφιμα και φάρμακα. Η τσιπροδραχμή θα υφίσταται καθημερινή υποτίμηση και ο πληθωρισμός θα τρέχει με απίθανα νούμερα.
Το 1920 οι Έλληνες απέρριψαν τον Βενιζέλο και χάσαμε τη Μικρά Ασία και τον Ελληνισμό της Ιωνίας. Αν τώρα δεν υπάρξει ισχυρή κυβέρνηση Σαμαρά θα χάσουμε την Ευρώπη και αυτό θα είναι μη αντιστρέψιμο.
Για τη κατάντια της χώρας τις ευθύνες έχει συγκεκριμένη οικογένεια και όχι συλλήβδην το πολιτικό σύστημα.
Η Ελληνική χρεοκοπία έχει ονοματεπώνυμο, Ανδρέας Παπανδρέου.
Αυτός καθιέρωσε τους ελλειμματικούς προϋπολογισμούς και μοίραζε δανεικό χρήμα χωρίς ανάπτυξη. Όλοι μας βολευτήκαμε  με τη κατάσταση αυτή. Όποιος μίλησε με ειλικρίνεια στο λαό και προσπάθησε να συγκρατήσει τη χώρα από τη καταστροφή μαυρίστηκε.
Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την ορθότητα των επιλογών και της πολιτικής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ο οποίος το 1993 δημιούργησε  πρωτογενές πλεόνασμα και μαυρίστηκε από τους Έλληνες για να παραδοθεί η χώρα στη συμμορία της Εκάλης.
Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει σήμερα ότι, αν το 2009 πρωθυπουργός παρέμενε ο Κώστας Καραμανλής, η χώρα δε θα κατέληγε στο ΔΝΤ και η κρίση δανεισμού θα είχε αντιμετωπιστεί.
Όμως ο Καραμανλής τόλμησε να μιλήσει για πάγωμα μισθών και οι αλήτες των συνιστωσών έκαψαν την Αθήνα.
Οι Έλληνες επέλεξαν για πρωθυπουργό τον Αμερικανό υπήκοο και αυτός ανέλαβε πειθήνια να υλοποιήσει το αμερικάνικο σχέδιο για διάλυση της Ευρωζώνης.
Έτσι φθάσαμε στο σημείο μηδέν. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για όλους. Όμως από αυτό που ζούμε υπάρχει το απείρως χειρότερο, της στάσης πληρωμών και της άτακτης χρεοκοπίας, που επιδιώκουν συστηματικά οι κομμουνιστές λόγω ιδεολογίας και οι του Καμένου λόγω μωροφιλοδοξίας και περιορισμένης νοημοσύνης.
Έλληνες πατριώτες αύριο βάζουμε στη άκρη το θυμό και ψηφίζουμε για την Ελλάδα. Για το αύριο το δικό μας και το μέλλον των παιδιών μας.
Ψηφίζουμε μαζικά Νέα Δημοκρατία, βάζουμε στο περιθώριο της ιστορίας τους ΤσιπροΚαμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: