googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Τι προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ από το "τουρκικό" εθνικιστικό κόμμα DEB στην Θράκη ;

Σοβαρότατα ερωτηματικά προκαλεί η από τον περασμένο Ιανουάριο αναγνώριση από το ΣΥΡΙΖΑ του εθνικιστικού κόμματος DEB στην Θράκη το οποίο υποστηρίζει τις πάγιες θέσεις της Άγκυρας στην περιοχή. Πιο συγκεκριμένα στις 7 Ιανουαρίου 2012, εκπρόσωποι του εθνικιστικού κόμματος DEB, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του κόμματος Οζάν Αχμέτογλου (αρθρογράφο της τουρκόφωνης Γκιουντέμ) και την Νετζλά Τσαβούς (γιατρό, επικεφαλής του τομέα Γυναικών), πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.
Την επιτροπή του DEB την υποδέχτηκαν ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και υποψήφιος βουλευτής Νίκος Καλιαμπάκας μαζί με τοπικά κομματικά στελέχη και παραβρέθηκε και ο υποψήφιος βουλευτής Χουσείν Ζεϊμπέκ.
O Νίκος Καλιαμπάκας εξέφρασε την ικανοποίηση του από την επίσκεψη των στελεχών του κόμματος DEB, ενώ κατά την διάρκεια της επίσκεψης αξιολογήθηκαν οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα. Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρο του DEB Οζάν Αχμέτογλου δώρισε στον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Καλιαμπάκα, τιμητική πλακέτα!
Διαβάστε περισσότερα: http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=44629&Itemid=131

Δεν υπάρχουν σχόλια: