googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Επιχείρηση ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής από πλευράς Κυρίτση, για δημιουργία εντυπώσεων!!!


Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο. Το λέγαμε προεκλογικά σε όσους έλεγαν ότι άλλαξε. Δεν αλλάζει ο άνθρωπος στην 6η δεκαετία της ζωής του.  Δυστυχώς η προεκλογική επικοινωνιακή καταιγίδα που υποστηρίχθηκε με υπέρ-επαρκείς   χρηματικούς πόρους, οι απατηλές υποσχέσεις προς κάθε κατεύθυνση, η έλλειψη κοινωνικής μνήμης για τα πεπραγμένα του εν λόγω κυρίου, σε συνδυασμό με την ανικανότητα και την ανεντιμότητα κάποιων στελεχών της προηγούμενης δημοτικής αρχής έφεραν στον δημοτικό θώκο την χειρότερη δυνατή επιλογή και σε κρίσιμα πόστα συνεργάτες του που ήταν γνωστή η ανεπάρκεια τους. Πούλησε καλά το παραμύθι περί κακής συμφωνίας Καΐσερλη με Ryanair, με τις πλάτες Ένωσης Ξενοδόχων και Διαμερισματούχων και σήμερα παρακολουθούμε τους ίδιους φορείς άλαλους να αφήνουν τον χρόνο να περνάει ΧΩΡΙΣ οποιαδήποτε συμφωνία με την αεροπορική εταιρεία.
Υποβάθμισε ανεπανόρθωτα την τουριστική εικόνα του νησιού μας με την ανεξήγητη εμμονή τους να διατηρεί τις ορδές των εισβολέων - λαθρομεταναστών στα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, με την ανοχή - συνενοχή των ίδιων φορέων και πάλι.
Ανίκανος να σχεδιάσει και να υλοποιήσει οποιοδήποτε σοβαρό έργο, έχει μοναδικό στόχο να διχάσει την κοινωνία και να εγκλωβίσει ψηφοφόρους δημιουργώντας πόλωση και μίσος. Δεν κάνει κάτι καινούργιο, δεν μας εκπλήσσει. Είναι μόνιμη πρακτική σε όλη την πολιτική του πορεία.
Έτσι η μήνυση που υπέβαλε κατά των μελών του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα της Αίγλης, εντάσσεται στα πλαίσια της πόλωσης που στοχευμένα δημιουργεί προκείμενου να καλύψει την επερχόμενη λαϊκή αντίδραση από την μη συμφωνία με την Ryanair και την κατάρρευση των πωλήσεων λόγω της εμμονής που προαναφέραμε σχετικά με τους λαθρομετανάστες. Ούτως ή άλλως οι μηνύσεις και οι αγωγές του είναι παντελώς αστήρικτες καθώς όλες οι ενέργειες στήριξης των Κοινωνικών Επιχειρήσεων ήταν στηριγμένες στην ισχύουσα νομοθεσία και είχαν κριθεί νόμιμες και από τις αρχές στις οποίες είχε προσφύγει η τότε αντιπολίτευση για την ακύρωση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: