googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Εκτός πραγματικότητας οι δικαστές. Νομίζουν ότι οι αποφάσεις τους παράγουν χρήμα.Το Ελεγκτικό ακυρώνει μνημονιακές περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Δεν μας λέει όμως που θα βρεθούν τα χρήματα.

Το Ελεγκτικό ακυρώνει μνημονιακές περικοπές σε μισθούς και συντάξεις
Νέες δυσκολίες προκαλεί στο οικονομικό επιτελείο η δικαίωση από το Ανώτατο Δικαστήριο εν ενεργεία και συνταξιούχων γιατρών του ΕΣΥ, αφού ξεκαθαρίζεται με σαφήνεια ότι ο νόμος 4093/2012 είναι αντισυνταγματικός. Σημειωτέον πως, προκειμένου να αποφευχθεί η κατάρρευση του δημοσιονομικού συστήματος, διαμορφώνεται νομολογία από τα ανώτατα δικαστήρια (ΣτΕ, Ελεγκτικό Συνέδριο) να μη δέχονται επιστροφή των αναδρομικών σε όλους, παρά μόνο σε όσους είχαν προσφύγει στα δικαστήρια, αναγνωρίζοντας την αντισυνταγματικότητα των περικοπών μόνο για το μέλλον.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.capital.gr/story/3105645/apofasi-akuronei-mnimoniakes-perikopes-se-misthous-kai-suntaxeis
ΥΓ: κάποιος επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει στους δικαστές ότι η οικονομία και η πολιτική μισθών είναι θέμα της εκτελεστικής  εξουσίας. Κάποιος να βάλει φρένο στις απίθανες - προκλητικές αποφάσεις τους με τις οποίες εκτόξευσαν τις αμοιβές τους στα ύψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: