googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

21η Απριλίου. Από τη στρατιωτική στην οικονομική δικτατορία......



Σημαδιακή η σημερινή μέρα. Η επέτειος της εγκαθίδρυσης του δικτατορικού καθεστώτος συνδυάζεται με την άφιξη των ελεγκτών του ΔΝΤ. Το 1967 είχαμε  περιορισμό των ελευθεριών μας. Το 2010 έχουμε την επιβολή οικονομικής δικτατορίας.
Ο Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου (ΓΑΠ) αποδεικνύεται άξιος του έργου που του έχει ανατεθεί. Ποιο είναι αυτό το έργο; Μα η υπονόμευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η εξασθένιση του Ευρώ και η πλήρης πρόσδεση της χώρας μας στο άρμα των ΗΠΑ. 
Για να εκτελέσει την διατεταγμένη υπηρεσία και να συκοφαντήσει την κυβέρνηση Καραμανλή, φρόντισε να φουσκώσει  το έλλειμμα, υπονόμευσε την πιστοληπτική μας ικανότητα διαλαλώντας δεξιά και αριστερά ότι η χώρα είναι "Τιτανικός" και μπλόφαρε με το  "γεμάτο πιστόλι πάνω στο τραπέζι", που έσκασε στα χέρια του. 
Με τις παλινωδίες τους οι κυβερνώντες  μας έστειλαν στο ΔΝΤ !!!
Προηγουμένως βέβαια κορόιδεψαν τον   λαό στις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου και πήραν ισχυρή  λαϊκή εντολή. Κατάφεραν έτσι από το πάγωμα των μισθών και των συντάξεων του Κώστα Καραμανλή να περάσουμε στην οικονομική λαίλαπα  του Παπανδρέου.
Στη πορεία αυτών των μηνών απέδειξαν ότι δεν είχαν κανένα σχέδιο και οι χειρισμοί τους αναδεικνύουν τον πρωτοφανή ερασιτεχνισμό τους στην αντιμετώπιση του οικονομικού  μας προβλήματος.
Στο μόνο που κατάφεραν να διακριθούν είναι στην επίτευξη των   εκπληκτικών   ρυθμών  αύξησης των  spread, τα οποία πλέον δεν έχουν οροφή για τη χώρα μας. Οι 130 μονάδες βάσης του Οκτωβρίου 2009, έφθασαν τις 521 σήμερα και ποιος ξέρει που αύριο.
Εκμεταλλευόμενοι τον πλήρη σχεδόν έλεγχο των μέσων ενημέρωσης, φροντίζουν να δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για να ελέγχουν τον λαό και να τον προετοιμάζουν για τα σκληρά μέτρα. Άλλωστε δεν μπορεί να είναι απλή σύμπτωση η συγκυρία της αποκάλυψης της γιάφκας του ΕΛΑ, με την άφιξη των ελεγκτών του ΔΝΤ.
Το σχέδιο για την επιβολή της οικονομικής δικτατορίας και την υποταγή του Ελληνικού λαού είναι επαγγελματικά οργανωμένο. Τα χειρότερα δεν τα έχουμε δει ακόμα και δεν θα είναι μόνο σε επίπεδο οικονομίας. Το «νέο» σχέδιο ΑΝΑΝ θα εμφανιστεί, οι "γκρίζες ζώνες" στο Αιγαίο θα επεκταθούν και οι πιέσεις για την άνευ όρων ένταξη της FYROM στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα ενταθούν…..

Δεν υπάρχουν σχόλια: