googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Μπράβο στους κατοίκους της Λέσβου. Καμιά ανοχή στους λαθροεισβολείς και τους προστάτες τους...

lesvosnews.gr
Η Λέσβος είναι ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ νησί, που βρίσκεται πιο κοντά στην Τουρκία παρά στην ηπειρωτική Ελλάδα. Στο νησί έχουν εγκατασταθεί και κυκλοφορούν ελεύθεροι δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι, οι οποίοι έχουν μπει παράνομα στην χώρα μας. Μαζί τους ένα σωρό ΜΚΟ του κάθε λαμόγιου να κάνουν αλληλεγγύη στον εποικισμό. Ολα αυτά θεωρούνται μία πολύ φυσιολογική κατάσταση από το λοβοτομημένο μέτωπο της λογικής και τις αριστερές παραφυάδες. Οσοι διαμαρτύρονται είναι για τα ΜΜΕ, για πολιτικούς και αλληλέγγυους φασίστες.
Πριν λίγες ημέρες οι λαθρομετανάστες, Αφγανοί κυρίως - έχει ξεφορτώσει το Αφγανιστάν όλο τον πληθυσμό του στην Ελλάδα- κατέλαβαν την κεντρική πλατεία της Μυτιλήνης στην παραλία, γιατί δεν τους αρέσουν οι συνθήκες της Μόριας. Ως γνωστόν οι τύποι στην χώρα τους ζουν σε "Βερσαλλίες" και τους κακοπέφτει το χοτ σποτ. Είναι δε σύνηθες όταν μπαίνεις σε μία χώρα χωρίς χαρτιά να σε περιμένει ο tour operator για το πεντάστερο με πισίνα. Είναι ακόμη πιο σύνηθες όταν είσαι παράνομος να ΑΠΑΙΤΕΙΣ καλύτερο σέρβις και accommodation.
Αντί λοιπόν να τους απαντήσει η πολιτεία "πίσω στην χώρα σου" όπου υποθέτω ότι η σπηλιά τους ή η καλύβα τους θα περιλαμβάνει καλύτερα κομφόρ από τα κοντέινερ με τα κέιτερινγκ και τα αιρκοντίσιον φουλ 24/7, τους άφησε να κατοικοεδρεύσουν. Συγχρόνως το ΕΛΛΗΝΙΚΟ νησί απέναντι από την Τουρκία έζησε τις πέντε προσευχές με τουρλωμένο κώλο των "φιλοξενούμενων" και τα αλλαχουακμπάρια δημοσία θέα.
Πολύ λογικά οι κάτοικοι ξεσηκώθηκαν και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. Εμείς στην πλατεία Βικτωρίας το αντίστοιχο το λουστήκαμε για 7 μήνες.
Πολύ παράλογα το πρόβλημα των ΜΜΕ δεν ήταν οι λαθρομετανάστες, η κατάληψη τους και τα ηλίθια αιτήματα τους, αλλά οι κάτοικοι που ξεσηκώθηκαν.
Τί να κάνουμε ρε παιδιά; Δεν τα παίρνουμε όλοι από τον Σόρος.
Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ.
Εμείς είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.
Και αυτοί δεν έχουν καμία δουλειά εδώ.
Oλοι ξέρουμε ότι χτες δεν έδωσαν μία έντιμη και δίκαιη μάχη φασίστες, αλλά ΕΛΛΗΝΕΣ.
Και την κέρδισαν.
Μπράβο τους και να γίνουν παράδειγμα.
Ως εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: