googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 19 Μαΐου 2020

ΗΠΑ: Η «καθησυχαστική» έρευνα του Ιωαννίδη για τον κορωνοϊό «χρηματοδοτήθηκε από ιδρυτή αερογραμμών»

Η "επιστημονική έρευνα" του πολλά βαρύ δρ . Ιωαννίδη (ο Θεός μόνο μπορεί να μπορεί την κάνει τέτοια, μέσω fb και της συζύγου του!), που προέβλεπε 10 χιλιάδες νεκρούς χωρίς lockdown ενώ είμαστε στις εκατοντάδες χιλιάδες ήδη, χρηματοδοτήθηκε από .... ιδρυτή αεροπορικής εταιρείας!
Το πιο επικίνδυνο όμως είναι ότι επιβεβαιώνεται πως τα lobies έχουν διαστρέψει και αποσύνθεσει την ίδια την Αμερικανική Δημοκρατία. Οχι μόνο την πολιτική αλλά έχουν διαβρώσει ακόμη και τους πιο έγκυρους επιστημονικούς θεσμούς, πανεπιστήμια όπως το Stanford!
Οι Αμερικανικοί ανεξάρτητοι θεσμοί σε παρακμή και αποσυνθεση είναι επικίνδυνο φαινόμενο για όλο τον ελεύθερο κόσμο. Ο Τραμπ είναι φαίνεται μόνο η κορφή του παγόβουνου
"Πηγή του πανεπιστημίου, με άμεση γνώση του θέματος, αποκάλυψε πως η συγκεκριμένη έρευνα του Δρ. Τζον Ιωαννίδη και συνεργατών του, είχε χρηματοδοτηθεί εν μέρει από τον ιδρυτή των αερογραμμών JetBlue Airways, επιχειρηματία Ντέιβντ Νίλμαν, που από το ξέσπασμα της πανδημίας επιμένει ότι ο κορωνοϊός δεν είναι τόσο θανατηφόρος ώστε να δικαιολογεί την καραντίνα και τα υπόλοιπα αυστηρά μέτρα."
Η μέθοδος Ιωαννίδη δεν έχει καμία αξία διότι ειναι διαφορετική από την καθιερωμένη μέθοδο καταμέτρησης της θνητότητας που εφαρμόστηκε και εφαρμόζεται σε όλες τις πανδημίες. Τα αποτελέσματα δεν είναι συγκρίσιμα. Γι αυτό και η επιστημονική κοινότητα τα απέρριψε συλλήβδην.

Δεν υπάρχουν σχόλια: