googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Οι Times του Λονδίνου αποκαλύπτουν συγκλονιστικά έγγραφα: Το σχέδιο της Χαμάς για μυστική βάση στην Τουρκία – Εκπαίδευση πυρήνων για επιθέσεις σε Ισραήλ – Έκθετος ο Ερντογάν

 

#Hamas, #Τουρκία, #Turkey

Έγγραφα που εντοπίστηκαν από τον ισραηλινό στρατό στη Γάζα αποκαλύπτουν σχέδια της Χαμάς να εγκαθιδρύσει μια μυστική βάση στην Τουρκία και άλλους τρομοκρατικούς θύλακες σε άλλες χώρες με στόχο τον συντονισμό επιθέσεων κατά ισραηλινών στόχων σε γειτονικές χώρες, γράφουν οι Times.

Στο άρθρο του Anshel Pfeffer με τίτλο «Secret papers reveal Hamas plan to set up base in Turkey» και υπότιτλο «Israel claims that a document proposing to “establish a security branch abroad” was discovered at the home of the chief of staff to Hamas’s leader in Gaza» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι η Χαμάς σχεδίαζε να δημιουργήσει μια μυστική βάση στην Τουρκία και άλλους τρομοκρατικούς πυρήνες αλλού για τον συντονισμό επιθέσεων κατά ισραηλινών στόχων σε γειτονικές χώρες, συμπεριλαμβανομένων και μελών του ΝΑΤΟ, σύμφωνα με αρχεία που κατέλαβε ο ισραηλινός στρατός στη Γάζα και είδαν οι Times.

Το τυπωμένο έγγραφο με τίτλο «Ίδρυση βάσης στην Τουρκία» όπως υποστηρίζουν οι Ισραηλινοί ανακαλύφθηκε στο σπίτι του Hamza Abu Shanab, επιτελάρχη του ηγέτη της Χαμάς στη Γάζα Yahya Sinwar. Περιγράφει τις προσπάθειες του Ισραήλ να περιορίσει τη Λωρίδα της Γάζας την τελευταία δεκαετία, οι οποίες είχαν θέσει τη Χαμάς σε άμυνα.

Διαβάστε περισσότερα:

https://hellasjournal.com/2024/05/i-times-tou-londinou-apokaliptoun-sigklonistika-engrafa-to-schedio-tis-chamas-gia-mistiki-vasi-stin-tourkia-ekpedefsi-pirinon-gia-epithesis-se-israil-ekthetos-o-erntogan/

Δεν υπάρχουν σχόλια: