googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Ανακοίνωση-Πρόσκληση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ρόδου της Νέας Δημοκρατίας (ΔΗΜ.Τ.Ο.) προς το σύνολο των τοπικών πολιτικών δυνάμεων με στόχο την Οικονομική Θωράκισης του νησιού της Ρόδου.

Η Ελλάδα βουλιάζει από τις επιλογές μιας άθλιας κυβέρνησης, όμως ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τη  από την τοπική ΝΔ, που βουλιάζει καθημερινά στην ανυπαρξία.  Όμως  η ΔΗΜΤΟ Ρόδου περνάει στη πρώτη γραμμή και δίνει σκληρή πολιτική μάχη ενάντια στους σχεδιασμούς ΠΑΣΟΚ.

 Σήμερα Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010, αναφορικά με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου που σχετίζονται με :
1) Την τροπολογία της κυβέρνησης για τα δημόσια κτήματα και την διαφαινόμενη (λόγω Καλλικράτη) απώλεια από την τοπική αυτοδιοίκηση της Δωδεκανήσου του «κεκτημένου» ποσοστού 75 % των εσόδων από τη διαχείριση των δημόσιων ακινήτων στο Νομό.
2) Τη μεθόδευση από πλευράς ηγεσίας Υπουργείου Υποδομών και Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να θέσει τους Ο.Τ.Α. των μικρών νησιών της Δωδεκανήσου αλλά και χρηματοδοτήσεις ύψους 100.000.000 ευρώ υπό την κηδεμονία της εταιρίας «ΕΓΝΑΤΙΑΣ Α.Ε.» που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.
3) Την επανέναρξη των εργασιών διαπλάτυνσης επί της εθνικής οδού Ρόδου-Λίνδου, εξέλιξη την οποία όλοι χαιρετίζουμε αναμένοντας την αποπεράτωση του «πολύπαθου» έργου, χωρίς όμως να συναινούμε στη μεθοδευμένη επικοινωνιακά και λογιστικά «περικοπή» δαπανών από το Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής και την Περιφέρεια, εις βάρος των πόρων του Ε.Σ.Π.Α. για τη Δωδεκάνησο.
Διαβάστε περισσότερα: http://node12.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: