googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Σφραγισμένα Μαγαζιά+Ανεργία+Φτώχεια=Κυρίτσης

Η απλή εξίσωση της εξαθλίωσης. Ο δήμαρχος των σφραγισμάτων ξεκίνησε την Αυγουστιάτικη  επίθεση στους μικροεπαγγελματίες. Σφράγισε το Four Roses  και έπονται οι λοιποί "εχθροί της πόλης". Πιστός στο σχεδιασμό του να κάνει τη πόλη ερημητήριο περιπάτου για τους πελάτες του all inclusive  και να στείλει όσους επιμένουν να διασκεδάζουν στο χωρίς χώρο στάθμευσης,  κέντρο διασκέδασης του πελάτη του επιχειρηματία.

Όλα αυτά με τη συνεργασία της αστυνομίας που κατασκευάζει μηνύσεις σε βάρος επιχειρηματιών για ανύπαρκτες παραβάσεις, προκειμένου να τους έχει συνεχώς σε καθεστώς εκβιασμού.
Η ανύπαρκτη αστυνομία, αυτή που είναι ανίκανη να δημιουργήσει αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες επικαλούμενη διαρκώς έλλειψη προσωπικού, αίφνης βρίσκει προσωπικό για μεταμεσονύκτιες εφόδους, ικανοποιώντας τις μανίες καταδίωξης της Ασπασίας, της Έφης, του Νικολάκη και άλλων γραφικών.
Τα πράγματα είναι τραγικά για τους επιχειρηματίες καθώς τώρα δεν υπάρχει η ασπίδα προστασίας του Μπάμπη Κόκκινου. Ο Κυρίτσης ελέγχοντας τον αστυνόμο και τον περιφερειάρχη παίζει χωρίς αντίπαλο και ισοπεδώνει επιχειρηματίες.
Είναι καιρός πλέον να πούμε όχι άλλες σφραγίσεις. Να απαιτήσουμε να καταργηθεί το μεσαιωνικό αυτό μέτρο.
Είναι καιρός να σταματήσουμε την επίθεση ενάντια στο τουρισμό διασκέδασης, που είναι η μόνη ελπίδα επιβίωσης των μικρών ξενοδοχείων. Σε εποχές κρίσης και φτώχειας η επιλογή πελατών είναι ενέργεια αυτοκτονίας.
Δείτε τα βίντεο από τη σελίδα της aegeanews.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: