googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Μιχάλης Βογιατζής: Οι Πολίτες Θέλουν Φίλο Δήμαρχο Και Όχι Συνταγματάρχη... Και Η Χούντα Έκανε Έργα Αλλά Δεν Την Εξυμνούσαμε...

Δικαιωμένος απόλυτα από τις επιλογές του τοπικού ΠΑΣΟΚ να μη στηρίξει την κεντρική επιλογή του ΠΑΣΟΚ, όσον αφορά στη στήριξη του Γ. Κυρίτση είναι ο Γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής Βορείου Συγκροτήματος Μιχάλης Βογιατζής. Θυμίζουμε ότι προεκλογικά ο κ. Βογιατζής είχε δηλώσει δημοσίως ότι θα παραιτηθεί αν εκλεγεί ο Γ. Κυρίτσης.  Ο κ. Βογιατζής δικαιώθηκε από τη λαϊκή επιλογή ενώ απόλυτα εκτεθειμένοι είναι όσοι επέμειναν στη στήριξη του Γ. Κυρίτση.
 

" Οι πολίτες θέλουν φίλο το δήμαρχο τους και όχι συνταγματάρχη" δήλωσε σήμερα το πρωί στην ΕΡΑ Ρόδου ο Γραμματέας της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ στο Βορρά Μιχάλης Βογιατζής ο οποίος εμφανίστηκε δικαιωμένος γιατί όπως είπε "τον παλμό της κοινωνίας της Κω τον είχε μεταφέρει η Ν.Ε στην Ιπποκράτους αλλά δεν την άκουσαν".
Ο κ. Βογιατζής απέδωσε την ήττα του Γιώργου Κυρίτση στη αλαζονεία και τον αυταρχισμό και όχι στο έργο που είχε παραχθεί. "Και ο Παττακός είχε κάνει έργο αλλά δεν εξυμνητής την χούντα"! κατέληξε ο κ. Βογιατζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: