googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Ύποπτη έκδοση οικοδομικής άδειας. Καταργούν το ΦΕΚ των ΖΟΕ

Μια ακόμα ιστορία για διερεύνηση του περίφημου για τις επιδόσεις του στο κυνήγι μικροεπαγγελματιών, πολεοδομικού γραφείου του δήμου.
Ναι καλά καταλάβατε. Για το γραφείο που "διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλον" ομιλούμε αγαπητοί φίλοι. Αυτό που ασχολείται με τι πέργκολες των μικροεπιχειρήσεων και αγνοεί αυτές των μεγαλοξενοδόχων. Το γραφείο που επέτρεψε την κατασκευή του Waterpark σε επαφή με τον υγρότοπο στο Ψαλίδι. Το γραφείο που θεωρεί νόμιμο το τέρας του βουνού. Το γραφείο που η εκπρόσωπος του δεν παρουσιάσθηκε στο δικαστήριο με αποτέλεσμα να αθωωθεί της καραμπινάτης πλαστογραφίας ο γνωστός εκδότης- ξενοδόχος του Ψαλιδίου.
Αυτό λοιπόν το "εξαίρετο" γραφείο "πέταξε" στα σκουπίδια το ΦΕΚ των ΖΟΕ του δήμου Κω, με το οποίο σαφώς ορίζεται ότι στη ΖΟΕ Α1 (προστασίας ακτών) επιτρέπονται κατασκευές "δημόσιων ή δημοτικών εγκαταστάσεων εξυπηρέτησης λουομένων, αιθουσών ψυχαγωγίας, αθλητικών εγκαταστάσεων μικρής κλίμακας." και εξέδωσε άδεια για ιδιωτικό κτίσμα. Αναρωτιέστε πως; Με βάση τη έκφραση γνώμης ενός υπαλλήλου του ΥΠΕΧΩΔΕ την οποία προκάλεσε, ποιος ξέρει με ποιο τρόπο, ο ενδιαφερόμενος ιδιώτης. Τώρα είναι ώρα ευθύνης για τον νέο δήμαρχο του νησιού. Να δείξει την πολιτική βούληση για τη προστασία των ακτών μας. Να στείλει μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση.Να δείξει ότι  δεν επηρεάζεται από τζάκια και οικογένειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: