googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Το ΠΑΜΕ βρήκε το δάσκαλο του. Σιδηροδέσμιοι έφυγαν από το Υπουργείο οι τραμπούκοι εισβολείς.

Γνωστή σε όλους μας η πολιτεία του  ΠΑΜΕ. που αυτοπροβάλεται σαν αποκλειστικός ο εκφραστής και εκπρόσωπος κάθε εργαζόμενου. Η καταστροφική για τη χώρα τακτική του δεν εκπλήσσει κανένα καθώς από εμφανίσεως του το ΚΚΕ και τα παρακλάδια του βρίσκονται απέναντι στους Έλληνες και το έθνος. Υποστηρικτές του Κεμάλ, του Στάλιν παλαιότερα, συνειδητοί υπονομευτές κάθε αποδοτικής οικονομικής δραστηριότητας σήμερα. Δε τους νοιάζει η καθημερινότητα μας αλλά η δημιουργία κλίματος αναταραχής.  Το ΠΑΜΕ θεωρεί λογικό να αποκλειστεί ο εθνικός οδικός άξονας από τα τρακτέρ ή να μην μπορούν να μετακινηθούμε οι νησιώτες και σταματάει τα πλοία κάθε τόσο.
Τα περιστατικά με τα πανό στην Ακρόπολη και τους αποκλεισμούς κρουαζιεροπλοίων στοχευμένα χτύπησαν τον Ελληνικό τουρισμό. Επαγγελματικοί τραμπουκισμοί και τρομοκρατία χαρακτήριζαν πάντοτε τη δράση του. 
Για ανεξήγητους λόγους η Ελληνική πολιτεία ανεχόταν αυτή την τακτική. Φαίνεται όμως ότι κάτι αλλάζει. Η πρόσφατη επιδρομή τραμπούκων στο γραφείο του Γιάννη Βρούτση, αντιμετωπίστηκε με αποφασιστικότητα. Οι εισβολείς - καταστροφείς δημόσιας περιουσίας συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν σιδηροδέσμιοι στα κρατητήρια. Μένει τώρα η Ελληνική δικαιοσύνη να πράξει το καθήκον της, ώστε κάθε υποψήφιος  καταληψίας -τραμπούκος να συνειδητοποιήσει πως δε θα μείνει ατιμώρητος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: