googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Συντριβή των κομμουνιστών στη Κύπρο...

Σε συντριπτική ήττα των κομμουνιστών του ΑΚΕΛ, οδήγησε η άθλια και καταστροφική θητεία Χριστόφια. Οι Κύπριοι σε ποσοστό περισσότερο από 70% καταψήφισαν το ΑΚΕΛ και τον υποψήφιο του. Την ερχόμενη Κυριακή η νίκη του κεντροδεξιού υποψήφιου θα είναι συντριπτική. Η Κύπρος θα αλλάξει σελίδα και θα ξεκινήσει η προσπάθεια οικονομικής ανασυγκρότησης με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Είναι απορίας άξιο πως κατάφερε ο κομμουνιστής Χριστόφιας να τινάξει στον αέρα την προ ολίγων ετών πανίσχυρη κυπριακή οικονομία και να την οδηγήσει στη κατάρρευση.
Αναμένεται βέβαια να ξεκινήσει επιτέλους η διερεύνηση των ευθυνών του στο θέμα της έκρηξης στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς στο Ζύγι, έξω από την Λεμεσό. Μιας έκρηξης που προκάλεσε τεράστιες καταστροφές και διέλυσε τον μεγαλύτερο ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό, οδηγώντας την κυπριακή οικονομία πιο γρήγορα στη κατάρρευση.
Είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία της Κύπρου που ο πρόεδρος δεν θα πατρονάρεται από το σταλινικό ΑΚΕΛ. Οι Έλληνες της Κύπρου ευελπιστούν σε αγαστή συνεργασία μεταξύ Σαμαρά - Αναστασιάδη για το καλό του Ελληνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: