googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Τρομοκρατική επίθεση στη Χαλκιδική με στόχο τις επενδύσεις....

Η τρομοκρατική επίθεση που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας παραγωγής χρυσού στη Χαλκιδική, δείχνει ότι οι αριστεριστές - κομμουνιστές στοχευμένα δημιουργούν κλίμα για αποτροπή κάθε ξένης επένδυσης στη χώρα. Δεν είναι τυχαία η δήλωση του Εμίρη του Κατάρ, «ότι στην Ελλάδα δεν ψάχνετε για επενδυτές, αλλά για μαζοχιστές» http://dexiextrem.blogspot.gr/2013/02/blog-post_3066.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/Rnkws+(%CE%94%CE%B5%CE%BE%CE%AF+%CE%95%CE%BE%CF%84%CF%81%CE%AD%CE%BC)
Χρόνια τώρα οι υποκινούμενες αντιδράσεις σε συνδυασμό με την γραφειοκρατική διαδικασία που έχουν επιβάλει οι μαφίες του δημοσίου διώχνουν τις ξένες επενδύσεις και μπλοκάρουν κάθε αναπτυξιακή διαδικασία. Η σχέση της τρομοκρατίας με την αριστερά έχει πλέον τεκμηριωθεί πέραν κάθε αμφιβολίας. Η πολιτική κάλυψη από το κόμμα των συνιστωσών και η παρακίνηση των πολιτών στη παρανομία από τα σταλινικά απολιθώματα, λειτουργούν πολλαπλασιαστικά και δημιουργούν νέους τρομοκράτες. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ιγγλέση, που αντί να καταδικάσει χωρίς επιφυλάξεις την δολοφονική επίθεση δήλωσε ότι: «Στη Χαλκιδική εδώ και δύο χρόνια γίνεται ένας μαζικός κοινωνικός αγώνας των κατοίκων ενάντια στην επέκταση των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων που επιφέρουν την περιβαλλοντική και οικονομική καταστροφή του τόπου».
Ο ομοιότητες με τις δολοφονίες της ΜΑΡΦΙΝ είναι σαφείς: οι αναρχοαριστεριστές καθυστέρησαν τα οχήματα της πυροσβεστικής και άφησαν τους εργαζόμενους να καούν. Στη Χαλκιδική έκλεισαν τους δρόμους με κορμούς, έλουσαν τους φύλακες με βενζίνη και τους άφησαν να αρπάξουν. Ευτυχώς η πυροσβεστική πρόλαβε..
Σε θετική κατεύθυνση δήλωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης «Θεωρούμε ότι η τρομοκρατική επίθεση με μολότοφ στις Σκουριές δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά για τις προθέσεις των επιτιθέντων. Αναρωτιόμαστε ποιον άραγε να αντιπροσωπεύουν και ζητούμε από το κράτος να προβεί σε άμεσες ενέργειες προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο»
Η αντιπαράθεση ανάμεσα στους 1200 εργαζόμενους και τους αναρχοαριστεριστές οδηγείται σε ακραίες εκδηλώσεις και είναι ιδιαίτερα ανησυχητική η δήλωση εργαζόμενου,  ότι: «Οι εργαζόμενοι θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας. Έως εδώ. Αφού δεν μπορεί το κράτος να περιφρουρήσει την επένδυση, θα το κάνουμε εμείς. Θα ξεκινήσει εμφύλιος. Θα γίνει μεγάλο κακό αν μας κόψουν το μεροκάματο».Οι εργαζόμενοι παλεύουν για το μεροκάματο που οι αριστεριστές προσπαθούν να τους κόψουν. Η κοινωνία έχει πλέον κατανοήσει ότι δέχεται ολομέτωπη επίθεση από τους κομμουνιστές και είναι έτοιμη να αντιδράσει.  Το κράτος πρέπει να προλάβει τα χειρότερα. Οι εμπρηστές τρομοκράτες πρέπει να συλληφθούν και να πάνε μέσα χωρίς ευγένειες και δικονομικά τερτίπια. Μόνο έτσι θα αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών στη κυβέρνηση και θα αποτραπούν τα χειρότερα. Μόνο έτσι θα δημιουργηθεί κλίμα επενδυτικής ασφάλειας. Ας μη ξεχνάμε ότι θέσεις εργασίας και μείωση της ανεργίας μόνο με μεγάλες επενδύσεις δημιουργούνται.
Διαβάστε περισσότερα: 
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=257912
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=257934


Δεν υπάρχουν σχόλια: