googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ ΜΕ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ, ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ, ΧΑΙΚΑΛΗ ΚΑΙ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ (ΣΕ 7 ΜΟΛΙΣ ΜΗΝΕΣ)

Γράφει ο Νίκος Μαστρομιχάλης
Φωτογραφία του χρήστη Kyriakos Mitsotakis.
Εν μέσω του οργασμού κομματικών διαβουλεύσεων για σχηματισμό της κυβέρνησης ακούγεται ότι ο συμπαθής, αλλά όπως αποδείχθηκε όχι και αφελής, μπάρμπα-Αλέκος θα παραμείνει υπουργός γενικών καθηκόντων, ήτοι ψυχολογικός μασσέρ του πρωθυπουργού.
Εν όψει της οσονούπω ορκωμοσίας του υπουργικού συμβουλίου, στο συντομότατο διάστημα που απομένει, καταθέτω την πρόταση ο κ. Φλαμπουράρης να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Δημοσίων Έργων, όπως και αν τυπικά ονομάζεται. "Υποδομών" ή αλλοιώς.
Ώστε να έχει έτσι την ευχέρεια ο άνθρωπος να αναθέτει απ' ευθείας δημόσια έργα στο εαυτό του.
Να λάβουν τέλος αστείες και αντιπαραγωγικές διαδικασίες. Όπως μεταβιβάσεις μετοχών με συμφωνητικά, το γνήσιο της υπογραφής των οποίων βεβαιώνουν στο Αρχηγείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών αστυνομικοί που την ημέρα υπογραφής βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία στη Φλώρινα.
Τέλος στην αδιαφάνεια, τέλος σε αφορμές για επίπονα δημοσιογραφικά ρεπορτάζ, τις έχει τις μετοχές - δεν τις έχει;
Όλα στο φως, τέλος στην διαπλοκή μεταξύ πολιτικών και εργολάβων. Μπάρμπα-Αλέκος προκηρύσσει, μπάρμπα-Αλέκος αναλαμβάνει, μπάρμπα-Αλέκος εκτελεί, μπάρμπα-Αλέκος πληρώνεται. Τέρμα οι πάσης φύσεως μεσάζοντες. Οι οποίοι, όπως είχε πει ο αλήστου μνήμης πρωταίτιος ολετήρας Ανδρέας Παπανδρέου, είναι η αληθινή εξουσία στην Ελλάδα.
Και έτσι το «ήθος» της Αριστεράς αποκαλύπτεται σε όλο του το μεγαλείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: