googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Πήγα στο αεροδρόμιο της Κω που «ξεπουλήσαμε στους Γερμανούς» και έφριξα !!!


Ήταν η πρώτη φορά που θα επισκεπτόμουν την Κω και λίγο οι εκλογές λίγο η έξαρση του προσφυγικού ζητήματος, είχα ξεχάσει ότι το αεροδρόμιο στο οποίο θα προσγειωνόμουν ήταν ένα από αυτά που «ξεπουλήθηκαν» στους Γερμανούς της Fraport.
Τυχερός μέσα στην ατυχία μου, τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά την αναχώρηση μου, μπόρεσα να απολαύσω τις...φοβερές υπηρεσίες που το εν λόγω αεροδρόμιο παρέχει και να αναρωτηθώ φωναχτά για το ποιοι και με ποια επιχειρήματα κάποτε διαφωνούσαν με την παραχώρηση του σε ιδιώτες.
Κατά την άφιξη μου, η πτήση της Aegean καθυστέρησε περίπου 30 λεπτά, κάτι που συμβαίνει αρκετά συχνά στα εσωτερικά δρομολόγια. Η καθυστέρηση αυτή όμως ήταν αρκετή ώστε να μείνουμε εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο καθώς το επόμενο δρομολόγιο του αστικού λεωφορείου για την πόλη ήταν προγραμματισμένο για 1,5 ώρα μετά. Ναι, για 1,5 ώρα μετά.
Ο μόνος τρόπος να φύγεις από το αεροδρόμιο ήταν να πάρεις ταξί και να πληρώσεις περίπου 35 ευρώ για την πόλη της Κω. Σκεφθείτε μόνο ότι στην εποχή των low-cost αεροπορικών εταιρειών, ένας τουρίστας μπορεί να βρει ναύλο για την Κω που να είναι και πιο φθηνός απο το παραπάνω κόμιστρο του ταξί. - 
Διαβάστε περισσότερα:: http://www.parapolitiki.com/2015/09/piga-sto-aerodromio-tis-ko-pou-ksepoulisame-stous-germanous-kai-efrixa.html?m=1#sthash.uaGVX2GR.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: