googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Η άτακτη υποχώρηση της Δημοτικής αρχής και η διάχυση του αυταρχισμού...

Η  πρόσφατη προσπάθεια του δημάρχου της αυθαιρεσίας να κάνει δύσκολη τη ζωή των κατοίκων και των επαγγελματιών της οδού Αρίστωνος, προς το παρόν αντιμετωπίσθηκε. Η σύσσωμη αντίδραση των ενδιαφερομένων έτρεψε σε άτακτη φυγή τα συνεργία και τα στελέχη της δημοτικής αρχής. Ο δήμαρχος αναγκάσθηκε να κάνει πίσω καθώς η γενίκευση της αντίδρασης μπορεί να οδηγήσει σε εκλογική συντριβή. 
Αυτό όμως που πρέπει να αναδείξουμε είναι ότι ο αυταρχισμός και η νοοτροπία του επικεφαλής έχει διαχυθεί σε όλα τα επίπεδα και τις βαθμίδες της δημοτικής ιεραρχίας.
Εμείς παραθέτουμε τμήμα της επιστολής των κατοίκων και εσείς βγάλτε τα συμπεράσματα σας.
"Ως επιχειρηματίες, οικογενειάρχες και υπεύθυνα μέλη της κοινωνίας μας νιώθουμε βαθύτατα προσβεβλημένοι όταν ο αρμόδιος μηχανικός του έργου έχει συμπεριφορά φεουδάρχη. Κατανοούμε εν μέρει τη σαστισμένη αντίδραση του εν λόγω κυρίου όταν περικυκλώνεται από απορημένους καταστηματάρχες που του ζητάνε εξηγήσεις για το έργο. ΔΕΝ επιτρέπεται όμως να απειλείς ότι θα φωνάξεις την αστυνομία για να κλείσεις στη φυλακή αυτόν που σου φωνάζει χωρίς να βρίζει η να χειροδικεί, απλά διαφωνεί μαζί σου. ΔΕΝ επιτρέπεται να απευθύνεσαι σε μάνα δύο παιδιών και να της λες ότι όσο και να χτυπάτε τον κώλο σας κάτω το έργο θα γίνει, σε όσες πολλαπλές συγνώμες και να φτάσεις δεν ικανοποιείται κανείς. . ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ να μιλάς σε μεσήλικη κυρία και να της λες αυτολεξεί δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνεις με το μαγαζί σου. Και το χειρότερο από όλα δεν επιτρέπεται να μην γνωρίζεις την χρησιμότητα η την ακριβή τοποθεσία ενός μέρους του έργου σου για το οποίο θεωρείσαι υπεύθυνος. "
Ολόκληρη την επιστολή μπορείτε να διαβάσετε στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: