googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

«Εσείς που ανήκετε;» κ. Μητσοτάκη;

Έχουν πολύ θράσος κάποιοι βολεμένοι της πολιτικής που όχι μόνο δεν έχουν προσφέρει τίποτα θετικό στη χώρα, αλλά έχουν και μεγάλες ευθύνες για όσα τώρα υποφέρουν οι Έλληνες.
Ο κ. Μητσοτάκης γνωστός ανεπάγγελτος που έχει αναρριχηθεί  σε πολύ υψηλά αξιώματα της πολιτικής, ακολουθεί κατά πόδας την αδελφούλα του και τον ακροδεξιό Καρατζαφέρη στη στήριξη της άθλιας πολιτικής του ΓΑΠ. Με τη δήλωση του στη "Καθημερινή" εναντίον των βαθμολογητών που κάνουν αγώνα αξιοπρέπειας, έδειξε ότι είναι πλήρως αποξενωμένος από τη κοινωνία.
Σκληρή αλλά πρέπουσα η απάντηση της ΔΑΚΕ: http://docs.google.com/View?id=ddkjfq7m_1656fqh95cr
Εμείς στο κύριο των σαλονιών και του life style, λέμε ότι και στο ακροδεξιό δεκανίκι  του ΓΑΠ.
Οι εκπαιδευτικοί δεν εκβιάζουν κανένα. 
Αγωνίζονται για να διατηρήσουν τα παγωμένα από το 96 επιμίσθια διόρθωσης και γραμματειακής υποστήριξης. Τα οποία είναι τόσο χαμηλά που ούτε για  μεροκάματο μαύρης εργασίας δεν δίνονται. 
Σας προτείνουμε λοιπόν να εργασθείτε επιτέλους για λίγες μέρες στη ζωή σας  με 12 Ευρώ το εξάωρο μικτά, να βγάλετε τη δουλειά που ζητιέται από τους συναδέλφους και μετά να βγείτε να μιλήσετε.
Όσο για τον Πεππέ, τον Παπαχρήστου, τον Γκίνη και τον Γεώργα να μη τους ξαναπιάσετε στο στόμα σας. Αυτοί είναι αγωνιστές του κλάδου και της καθημερινότητας και όχι προϊόντα της οικογενειοκρατίας.
 foto, newstime

Δεν υπάρχουν σχόλια: