googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Πρωτοφανής διάλυση του κράτους. Βόμβα έσκασε έξω από το γραφείο του Υπουργού "Προστασίας του Πολίτη"!!!!

Για το τραγικό σημερινό γεγονός εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην οικογένεια του θανόντος.
Ταυτόχρονα όμως εκφράζουμε και την ανησυχία μας για την ανύπαρκτη πλέον Ελληνική Αστυνομία, που εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ανίκανη να προστατεύσει το ίδιο το Υπουργείο "Προστασίας του Πολίτη" (Δημοσίας Τάξεως). Βέβαια υπάρχει και η προσέγγιση ότι "ΜΌΝΟΝ αφελείς μπορεί να πιστεύουν ότι «τρομοκράτες» (σαν αυτούς τους θιάσους που έχουν συλληφθεί) είναι δυνατόν να πέρασαν βόμβα στο κέντρο των διωκτικών αρχών!!!
Μόνο οι μυστικές υπηρεσίες μπορεί να οργανώσουν μια τέτοια επιχείρηση…Μη τσιμπάτε στα παραμύθια που θα ακούσετε…
Εδώ κάτι μεγάλο παίζεται, κάτι εφιαλτικό δρομολογείται". (πηγή: http://kostasxan.blogspot.com/2010/06/blog-post_3017.html).
Ότι και να πούμε είναι πέρα από κάθε φαντασία. Πέρα από κάθε φαντασία είναι ότι μετά από αυτό ο κ. Χρυσοχοϊδης μένει ακόμα στη θέση του. Μόνο στην Ελλάδα του  ΓΑΠ μπορεί να συμβαίνει αυτό.
Αξίζει τον κόπο να δούμε το σχόλιο του φίλου Στάθη από το: http://estefos.blogspot.com/2010/06/blog-post_7215.html
Με την απίστευτη έκρηξη στο γραφείο του κ. Χρυσοχοΐδη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον άδικο χαμό ενός ανθρώπου υπενθυμίζουμε τη δήλωση του Υπουργού στις 18/2/2010:
[...] Εγώ σας υπόσχομαι το εξής, ότι μετά το Πάσχα θα υπάρχει στην Αθήνα αστυνόμευση εμφανής η οποία θα είναι πρωτοφανής για τα χρονικά της αστυνόμευσης στη χώρα [...]

Πραγματικά πρωτοφανής. Κανένα άλλο σχόλιο.




Δεν υπάρχουν σχόλια: