googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Αναβιώνει η «κόντρα» για τη Ryanair μεταξύ Γ. Χατζημάρκου και Γ. Νικητιάδη

Και νέα διάσταση προσέλαβε η «κόντρα» που έχει ξεσπάσει μεταξύ του πρώην προέδρου του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου κ. Γιώργου Χατζημάρκου με τον υφυπουργό Τουρισμού κ. Γιώργο Νικητιάδη με αφορμή τους χειρισμούς του τελευταίου στην υπόθεση με την Ryanair.
Mετά συγκεκριμένα τις δημόσιες αντιπαραθέσεις αλλά και τις καταγγελίες για τις αναμφίβολες ευθύνες του υφυπουργού για την αναστολή των πτήσεων της εταιρείας χαμηλού κόστους που είχαν συμφωνηθεί με το ΕΒΕΔ, ο κ. Χατζημάρκος προχώρησε και σε ευθείες βολές σε βάρος του, στα πλαίσια της αυτοπρόσωπης αυτεπάγγελτης προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργεί η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου!!
Όπως έγραψε η «δ», ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου παρήγγειλε προκαταρκτική έρευνα για τη διαπίστωση τυχόν ποινικών ευθυνών σχετικά με τη νομιμότητα των συμφωνιών με την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair και τη διακοπή του χειμερινού πτητικού της προγράμματος στη Ρόδο την οποία και ανέθεσε στον αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Ιωάννη Μητσιόπουλο.
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.dimokratiki.gr/article.asp?articleID=13640&catID=19&pubID=1

Δεν υπάρχουν σχόλια: