googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ντύνουν τους φοιτητές... εργάτες για τις διαμαρτυρίες. Τα καμώματα του ΠΑΜΕκαι του ΚΚΕ, αποκαλύπτονται εκ των έσω!!!


Σκληρή κριτική για τον τρόπο λειτουργίας του ΠΑΜΕ ασκεί …, καθώς υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να λειτουργεί ως κομματικό παράρτημα και για να αιτιολογήσει τη θέση αυτή λέει ότι το κόμμα αποφασίζει και οι συνδιασκέψεις του ΠΑΜΕ αποφασίζουν δια βοής!
Αναφέρει δε ότι έγιναν τον χειμώνα 2009-2010 συνδιασκέψεις του ΠΑΜΕ αλλά τις μάθαμε εκ των υστέρων και όπου ρώτησε του απάντησαν «δεν ξέρουμε αν και σε ποιους έγιναν οι διαδικασίες στη βάση».
Αυτό σημαίνει, ότι αποφασίζει το ΠΑΜΕ και να καλεί σε απεργία, χωρίς αποφάσεις των σωματείων και στη συνέχεια ανάλογα με την αντίδραση του κόσμου είτε να χαιρετίζει είτε να καταγγέλλει τον κόσμο ως απεργοσπάστες ή «αντικειμενικά συμμάχους της αστικής τάξης».
Για τις ακτιβίστικες ενέργειες του ΠΑΜΕ σημειώνει ότι στέλεχος του κόμματος ανέφερε «έτσι μας φοβούνται», καθώς και ότι σε αυτές συμμετέχουν επαγγελματικά στελέχη και ένας μικρός σκληρός πυρήνας φοιτητών που έχουν μετατραπεί σε... «εργάτες».
Ένα ακόμη παράδειγμα που αναφέρει είναι κινητοποιήσεις που χαρακτηρίζονται ως «ορόσημα», με ντουντούκες να... φωνάζουν για τόσο μεγάλο πλήθος κόσμου που καλύπτει την περιοχή από «Ομόνοια, Σύνταγμα και πάλι στην Ομόνοια», αλλά να βλέπει ότι αυτό δεν ισχύει. «Με αυτά η κομματική καθοδήγηση βλογάει τα γένια της».
«Εξάμβλωμα»
Αντίστοιχη αναφορά κάνει για το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ), το χαρακτηρίζει «εξάμβλωμα», για να προσθέσει ότι η ΚΝΕ «στην ουσία έχει χάσει σχεδόν κάθε νεολαιίστικο χαρακτηριστικό και έχει μετατραπεί σε μια συρρικνούμενη εκτελεστική ομάδα για το χαμαλίκι».
«Κάπου κάπου η ΚΝΕ κάνει συναυλίες, πικετοφορίες, αποκλείει τα διόδια ή διοργανώνει αντιπολεμικές εκδηλώσεις για τα μάτια του κόσμου».
Και με σημείο αναφοράς τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου το 2008, υποστηρίζει ότι αναπτύχθηκαν απαράδεκτες αντιλήψεις, κάθε λογής τυχοδιωκτισμός και αυθαιρεσίες στο όνομα των φοιτητών.
Το Κείμενο-κόλαφο για τον Περισσό το οποίο διακινείται εδώ και τρεις μέρες στο Διαδίκτυο, το έγραψε το πρώην στέλεχος του κόμματος Αλέκος Χαλβατζής -γιος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Σπύρου Χαλβατζή.
Ο Αλέκος Χαλβατζής ανάρτησε στο προσωπικό του ιστολόγιο κείμενο 11.000 λέξεων, στο οποίο περιλαμβάνονται παρατηρήσεις για τη δράση και λειτουργία του ΚΚΕ, την επιστολή που είχε στείλει στην Κ.Ε. του κόμματος και κάνει λόγο για «σοβαρή εκτροπή και βαθιά κρίση του ΚΚΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: