googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Επίθεση του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ κατά της κοινωνίας. Επιβάλουν με τραμπουκισμούς την απεργία της ΠΝΟ


....Ήδη, από χθες, Κυριακή, μετά τη συνάντηση της ΠΝΟ με την Αννα Διαμαντοπούλου, ο Γ.Χαλάς δήλωνε: «Δεν μείναμε ικανοποιημένοι από τις απαντήσεις του υπουργείου, αλλά θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή». Την ίδια ώρα, εκπρόσωποι άλλων σωματείων δήλωναν ότι η πρόταση της κ. Διαμαντοπούλου είναι βελτιωμένη και θα πρέπει να εξεταστεί.
Ωστόσο, συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΝΟ την Κυριακή για να ληφθεί απόφαση για την απεργία δεν πραγματοποιήθηκε. Όπως καταγγέλλουν 9 σωματεία του κλάδου, η συνεδρίαση άρχισε, αλλά διεκόπη μετά από παρέμβαση του ΠΑΜΕ.
«Συμμεριζόμενοι το κοινωνικό αίσθημα του συνόλου των συνανθρώπων μας, αποφασίστηκε η εκτελεστική επιτροπή να συνεδριάσει για να επανασυζητήσει και να επανεκτιμήσει τα αποτελέσματα της συνάντησης, παρόλη την απόσταση που μας χωρίζει από τη ρεαλιστική λύση των αιτημάτων.
»Κατά την έναρξη της συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΝΟ εισέβαλαν στον χώρο της συνεδρίασης, ναυτικοί, μέλη του ΠΑΜΕ, με αποτέλεσμα την βίαιη διακοπή της συνεδρίασης και την αποχώρηση των εννέα από τα δεκατέσσερα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής με συνέπεια να μην πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση.
»Θεωρούμε απαράδεκτη την εισβολή μελών μιας παρατάξεως στο χώρο όπου ελάμβανε μέρος η συνεδρίαση, για να μας επιβάλλουν "δημοκρατικά" τις θέσεις τους και τον τρόπο της συζητήσεως.
Καταγγέλλουμε την κατ' εξακολούθηση υιοθέτηση παρόμοιων τακτικών» τονίζουν τα 9 σωματεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: