googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Λαϊκισμός και η Ανευθυνότητα


Δεν έχει τέλος ο λαϊκισμός και η ανευθυνότητα του κόμματος Καμμένου.
Συνεχίζει την ακατάσχετη αντιμνημονιακή λαϊκίστική τακτική, συνεχίζει μια πολιτική που αν είχε υιοθετηθεί από τη ΝΔ θα είχε οδηγήσει τη χώρα σε χρεοκοπία και τους πολίτες σε εξαθλίωση.
Μετά την εξαγγελία περί συνεργασίας με τα Τσιπρόπουλα και τα άλλα άθλια μορφώματα της αριστεράς, βλέπει ότι βυθίζεται πλέον δημοσκοπικά και επιχειρεί προτείνοντας μαγικές λύσεις να θολώσει τα νερά και να παραπλανήσει τον Λαό.
Επειδή γνωρίζουμε καλά τον κύριο Καμμένο από τον καιρό που η Ελλάδα είχε την ατυχία να ορισθεί υπουργός Αιγαίου, έχουμε ιδίαν αντίληψη για τις πολιτικές του «ικανότητες» και την «επάρκεια» του στη διαχείριση σοβαρών ζητημάτων. Εκμεταλλεύεται τα απολύτως φυσιολογικά αντιμνημονιακά αισθήματα του λαού που δοκιμάζεται για να επιβιώσει πολιτικά και να οδηγήσει τη χώρα σε ακυβερνησία και νέα αδιέξοδα.
Την ώρα που η χώρα έχει ανάγκη από μια σοβαρή κυβέρνηση με εθνική συνείδηση αυτός κάνει πολιτικά παιχνίδια με το συριζα και τις συνιστώσες. Πολικά παιχνίδια και αντιμνημονιακή ταύτιση με αυτούς που έκαψαν την Αθήνα, με αυτούς που έριξαν τη κυβέρνηση Καραμανλή, με αυτούς που έκαψαν την ΜΑΡΦΙΝ, με αυτούς που έστησαν την ΥΠΑΤΙΑ των λαθρομεταναστών.
Με περίσσιο θράσος έρχεται μάλιστα τώρα να προτείνει τη κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά προτείνοντας ένα ενιαίο συντελεστή 15%  για όλη τη χώρα.
Έλεος κ. Καμμένε. Ο λαός έχει μπουχτήσει από την υποσχεσιολογία και τον ανεύθυνο λαϊκισμό. Η χώρα έχει ανάγκη να κυβερνηθεί και η δική σας παρουσία και πολιτική μόνο σε αυτό δεν οδηγεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: