googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Σε κοινή γραμμή τα φασιστοειδή κάθε είδους. Αναρχοαριστεριστές, συνιστώσες. καμμένα μυαλά και Χρυσαυγίτες κατά της δημοκρατίας και της χώρας. Σήμερα το βράδυ η μάχη για τη αποφυγή της χρεοκοπίας.

Με ψήφους 170 κατά και 47 υπέρ επί 217 ψηφισάντων, απορρίφθηκαν από την Ολομέλεια της Βουλής τα αιτήματα αντισυνταγματικότητας που κατέθεσαν ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες επί του πολυνομοσχεδίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από την ψηφοφορία καταγγέλλοντας το προεδρείο ότι δεν προχώρησε έγκαιρα (ο κανονισμός της Βουλής προβλέπει ένα 10λεπτο) στην διενέργεια της ονομαστικής ψηφοφορίας. Κατά της αντισυνταγματικότητας τάχθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς, ενώ «ναι» ψήφισαν οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ.

..........Ο κ. Σαμαράς εκτιμά ότι τα μέτρα αυτά, που αποτελούν προϋπόθεση για την εκταμίευση της δόσης-μαμούθ των 31,5 δισ., θα είναι το «διαβατήριο» της χώρας προς την ανάκαμψη και παράλληλα έχει την πεποίθηση ότι μετά την επικείμενη ψηφοφορία θα απομακρυνθεί οριστικά ο κίνδυνος εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63734215


Δεν υπάρχουν σχόλια: