googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΜΠΡΑΞΗ προς Καΐσερλη: Βάλε λεφτά και κλείνουμε τη σύμβαση με RYANAIR

Αγαπητέ Κύριε Δήμαρχε,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όπως διαβεβαίωσε την αποστολή της Κω στην Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου, η εκπρόσωπος της Αεροπορικής Εταιρείας Χαμηλού Κόστους RYANAIR Kate Sherry, η τελευταία προθεσμία που έχει το νησί μας για να συμφωνήσει σε μια συνδιαφήμιση με την εταιρεία ώστε να ανοίξουν τις πτήσεις του 2013 για Κω (30 Μαρτίου έως 31 Οκτωβρίου) είναι η Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012.
Όπως γνωρίζετε τρεις μεγάλοι επαγγελματικοί φορείς του νησιού μας, συνεπικουρούμενοι από σχεδόν όλους τους υπόλοιπους, δημιούργησαν την «ΣΥΜΠΡΑΞΗ Επαγγελματικών Φορέων Τουρισμού», με κυριότερο στόχο και σκοπό την συνεργασία και συνδιαφήμιση με Αεροπορικές Εταιρείες Χαμηλού Κόστους όπως η RYANAIR.
Οι επαγγελματίες της Κω και ιδιαίτερα οι μικρομεσαίοι, θεωρούμε ότι αυτές οι Αεροπορικές Εταιρείες έχουν καταλυτική συνεισφορά στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη του νησιού μας και πρέπει να τις αντιμετωπίζουμε σαν πολύ σοβαρούς συνεργάτες, οι οποίοι ειδικά για τη νησιωτική περιοχή μας αποτελούν μια σοβαρότατη εναλλακτική λύση για τους μεμονωμένους πελάτες.
Έχουμε συγκεντρώσει ένα σημαντικότατο ποσό, το οποίο αυξάνεται καθημερινά, και αυτή την στιγμή ξεπερνάει τις 70.000 Ευρώ. Όπως καταλαβαίνετε αυτή η κίνηση που έγινε τελευταία στιγμή, θα είχε συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό σε ελάχιστο χρόνο εάν είχε γίνει π.χ. τον Αύγουστο. Τότε όμως ήμασταν εγκλωβισμένοι στις διαπραγματεύσεις της ΔΕΤΑΠ και χάθηκε πολυτιμότατος χρόνος.
Ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού Κω – Νισύρου έχει στο ταμείο του αυτή την στιγμή για χρήση μέσα στο 2012 (δηλαδή για ακόμα 1,5 μήνα) πάνω από 120.000 Ευρώ. Μπορεί κάλλιστα μέρος αυτού του ποσού να διατεθεί ως συμπλήρωμα στο ποσό που θα έχει κατατεθεί στον λογαριασμό της ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ έως την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, που είναι καταληκτική ημερομηνία για την σύναψη της συμφωνίας.
Όπως γνωρίζετε έχουμε στα χέρια μας ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό συμβόλαιο συνδιαφήμισης για το 2013.
Σας προσκαλούμε εκ νέου, την ύστατη αυτή ώρα, να συμπράξετε μαζί μας ώστε η Κως να πάει ενωμένη στην σύναψη αυτής της συμφωνίας με την εν λόγω εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: