googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Η απουσία του Φαήλου Κρανιδιώτη, από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, αποτελεί τη μεγαλύτερη απώλεια για το πατριωτικό χώρο


Η απουσία του Φαήλου Κρανιδιώτη, από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, αποτελεί μακράν τη μεγαλύτερη απώλεια για το πατριωτικό χώρο και μακράν τη μεγαλύτερη νίκη για τους αριστερούς διεθνιστές και εθνομηδενιστές. Αποτελεί επίσης ένα έναυσμα ευχαρίστησης για τη φιλοαριστερή πλευρά μέσα στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας που χάρη σε αυτή, οι πατριώτες φυλλορροούν και η παράταξη χάνει μεγάλο ποσοστό ψήφων. Για μένα οι μεγαλύτεροι εχθροί, βρίσκονται εδώ και χρόνια, εντός των τοίχων του κόμματος και όσο και να προσπαθούμε, αν δεν αφαιρέσουμε αυτό το καρκίνωμα, που εμποδίζει με όλες του τις δυνάμεις τον πατριωτικό χώρο, δεν θα μπορέσουμε να αντιδράσουμε ποτέ αποτελεσματικά. Η αλήθεια είναι ότι θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει ο κάθε Ζωντανός, ότι εμείς αποτελούμε το ανάχωμα και εκείνος απλά τη κερκόπορτα. Αυτό είναι το ένα κομμάτι.
Το άλλο κομμάτι είναι η προσωπική ατζέντα του καθενός, που μπαίνει πάνω από το γενικό καλό και εκεί νούμερο ένα εχθρός για όλους εμάς είναι ο Μπαλτάκος, ο κάθε Μπαλτάκος, ο Κασιδιάρης και ο κάθε Κασιδιάρης. Ο Μπαλτάκος και οι όμοιοι του γιατί αποτελούν καρικατούρες του πατριωτικού χώρου μην έχοντας τη δυνατότητα να κατανοήσουν, τους απλούς κανόνες του παιγνιδιού, που λέει ότι βουλώνουμε το στόμα μας και δεν συνομιλούμε ΠΟΤΈ, με αριστερούς, ακόμα και αν ενδύονται το μανδύα του Εθνικισμού όπως η Χρυσή Αυγή γιατί γι αυτούς η εξουσία είναι πάνω από τη πατρίδα. Οι Κασιδιάρηδες γιατί λατρεύουν τη καρέκλα και το lifestyle της εξουσίας, στην οποία βρέθηκαν από τύχη και ξέρουν ότι αν τη χάσουν είναι το απόλυτο τίποτα και δεν θα μπορέσουν να κάνουν κάτι αξιόλογο στη ζωή τους. Αυτοί αποτελούν τους «Εφιάλτες» του Ελληνισμού, είναι άξιοι απόγονοι των δωσίλογων, είναι άφιλοι, σπιούνοι, κομπλεξικοί, παρτάκηδες και το κυριότερο ραδιούργοι και αδίστακτοι.
Ξέρω ότι θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβετε, ότι ο Εθνικισμός και ο πατριωτισμός για να βγει από το περιθώριο, θέλει άξιους εκπροσώπους με μόρφωση, παιδεία, θέσεις και γνώσεις και οφείλουμε να κατανοήσουμε ότι πρέπει να δημιουργηθούν κύτταρα που θα εξαπλωθούν σε ΌΛΑ τα κόμματα, αλλά κάντε μία προσπάθεια μήπως και κάποια στιγμή καταφέρουμε να σώσουμε ότι απέμεινε από το Έθνος. Οι απανταχού Γερμενήδες, Κασιδιάρηδες, Ματθαιόπουλοι, Μπούκουρες και άλλα φαιδρά στοιχεία, αποτελούν δυσφήμιση για το χώρο, που επικαλούνται ότι ανήκουν.
Υ.Γ Δυστυχώς για το Μπαλτάκο, αδυνατώ να καταπιώ, αυτό που είπε περί της ιδιότητας του αστού για τον Αντώνη Σαμαρά και δυστυχώς για το Κασιδιάρη, το ότι με το καλαμοκαβαλίκεμα του, στερούμαστε εκπροσώπου στην Ευρωβουλή, συν ότι επανέρχονται συζητήσεις για νομοσχέδια και άρθρα που είχαν μπει στο ντουλάπι. Οι καλένδες σας περιμένουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: