googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Σαμαράς για email Βαρουφάκη: Εμείς βγαίναμε από το μνημόνιο εκείνοι έμπαιναν!


Καυστικός για τη λίστα με τις προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις που υπέβαλε προς τους θεσμούς (τρόικα) ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης είναι ο Αντώνης Σαμαράς.
«Αφού η Κυβέρνηση αποδέχθηκε προχθές την παράταση του Μνημονίου, και ενώ έχει ήδη αποδεχθεί τη βιωσιμότητα του χρέους, σήμερα με την πρόταση Βαρουφάκη αποδέχθηκε και το e-mail Χαρδούβελη!» τονίζει με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ.
Σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά, «κι ενώ το email Χαρδούβελη ήταν για να βγούμε από την εποχή των Μνημονίων, η πρόταση Βαρουφάκη το υιοθετεί (και μάλιστα με δυσμενέστερες εκδοχές σε κάποια σημεία), για να φέρει τη χώρα σε νέο Μνημόνιο!» 
«Το email Βαρουφάκη υποβλήθηκε στην Τρόϊκα (στους «’θεσμούς’), για να εγκριθεί! Ώστε να ολοκληρωθεί η τελευταία αξιολόγηση του Μνημονίου. Και θα αποτελέσει τη ‘γέφυρα’ για να πάμε σε νέο Μνημόνιο (που θα αποκαλείται πλέον ‘Συμβόλαιο’). Αυτή είναι η αλήθεια!» αναφέρει σκωπτικά. 
«Ενώ η κυβέρνηση Σαμαρά προχωρούσε στην έξοδο από το Μνημόνιο και σε πιστοληπτική γραμμή, για να μπορεί να δανείζεται από τις αγορές και να μην έχει ανάγκη το νέο Μνημόνιο. Χάθηκαν, επομένως, δύο μήνες εκλογικής αβεβαιότητας και ένας μήνας ‘εικονικής διαπραγμάτευσης’, για να επιστρέψει η χώρα πιο πίσω από εκεί που ήταν πέρυσι τον Νοέμβριο! ‘Συναντηθήκαμε’ τελικά με το ΣΥΡΙΖΑ στην… έξοδο του Μνημονίου: Εμείς βγαίναμε, ενώ εκείνοι έμπαιναν με φόρα!» προσθέτει ο κ. Σαμαράς. 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.skai.gr/news/politics/article/276034/samaras-gia-email-varoufaki-emeis-vgainame-apo-to-mnimonio-ekeinoi-ebainan/#ixzz3SfzXkhgY

Δεν υπάρχουν σχόλια: