googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Έχουν αποθρασυνθεί οι "λαθρογιατροί". Ζητούν να βάλουν φωτοβολταϊκή εγκατάσταση στον παράνομο καταυλισμό των λαθρομεταναστών. Πότε θα "ξυπνήσει" η δημοτική αρχή;

Αυτό δεν είναι παράνομο;

Ας ξυπνήσουν οι κύριοι του "Όχι σε όλα". Αυτοί που διεκδικούν να μην γίνει κανενός είδους εγκατάσταση υποδοχής λαθρομεταναστών στο νησί. Η εγκατάσταση ήδη υπάρχει και μέρα με την μέρα βελτιώνεται και μονιμοποιείται ελεγχόμενη από τις αμαρτωλές ΜΚΟ. Όσο δεν θέλουμε να δούμε την πραγματικότητα  τον πρώτο ρόλο θα έχουν οι ΜΚΟ και εμείς απλά θα αποδεχόμαστε τα τετελεσμένα. 
Οι ευθύνες του δημάρχου που κραυγάζει, άνευ ουσίας χωρίς να κάνει αυτά που του επιβάλλει η νομοθεσία είναι τεράστιες. Εδώ και μήνες έχουμε ζητήσει να επέμβει η δημοτική πολεοδομία για την παράνομη εγκατάσταση - hot spot, στον αρχαιολογικό χώρο πίσω από το Ηρώο. 
Προκλητική η αδράνεια τους όπως και των αστυνομικών αρχών που επέτρεψαν να στηθεί δίπλα στο αστυνομικό τμήμα η παράνομη εγκατάσταση χωρίς πολεοδομική άδεια. 
Τονίζουμε στο σημείο αυτό ότι η έγκριση από το ΚΑΣ δεν αποτελεί άδεια αλλά προϋπόθεση για να εκδοθεί άδεια αν δεν απαγορεύεται από τις πολεοδομικές διατάξεις. Αναμφισβήτητα άδεια στον συγκεκριμένο χώρο δεν μπορεί να εκδοθεί και συνεπώς αν θέλει πραγματικά ο δήμαρχος να κάνει κάτι, έχει την δυνατότητα.Φαίνεται όμως ότι οι φωνές είναι μόνο μόνο για εσωτερική κατανάλωση για τους φρουρούς του Λινοπότι. 
το hot-spot στον αρχαιολογικό χώρο!!!

Εκμεταλλευόμενοι την ουσιαστική ανοχή της δημοτικής αρχής οι "λαθρογιατροί" έχουν αποθρασυνθεί και μέσω του κυκλώματος των αριστεριστών-κουλτουριάρηδων αρχαιολόγων του ΚΑΣ, επιχειρούν παγίωση, βελτίωση και επέκταση του υπάρχοντος hot-spot.
Όπως ενημερώνει με επιστολή του τον Δήμαρχο Κω ο κ. Παυλίδης, χθες  Τρίτη 22/12, στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο του Υπ. Πολιτισμού, συζητήθηκε  το αίτημα των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα» να επιτραπεί επισήμως η εγκατάσταση φωτοβολταϊκής μονάδας για ηλεκτροδότηση του «καταυλισμού» (hot spot) που έχει οργανωθεί στο Αλσύλιο του Ναού του Αγ. Γεωργίου (πίσω από τη Vodafone). Ζητείται επισήμως να επιτραπεί η εγκατάσταση προκάτ αίθουσας, πρόσθετων τουαλετών και η ανάληψη καθαριότητας από ιδιωτική εταιρεία. Ο κ. Παυλίδης ζητεί από τον κ. Κυρίτση να παρέμβει ώστε να αποφευχθεί η μονιμοποίηση του ήδη οργανωμένου «καταυλισμού» και να διευκολυνθεί, παράλληλα η μετεγκατάσταση του σε άλλη περιοχή (http://www.kosnews24.gr/koinwnika/item/226660-egkatastasi-fotovoltaikis-monadas-zitoyn-oi-giatroi-xoris-synora-gia-ton-katavlismo-ston-ag-georgio)
Για να δούμε θα κάνει κάτι η δημοτική αρχή; Θα κάνουν κάτι οι "φρουροί του Λινοπότι"; Θα κάνουν κάτι οι κύριοι του "ΌΧΙ σε όλα"

Δεν υπάρχουν σχόλια: