googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Πληρώνονται με το ίδιο νόμισμα. Κανένας οίκτος για τους αριστεροφασίστες....


Τις τελευταίες μέρες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ γνώρισαν από πρώτο χέρι την οργή και την αγανάκτηση συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αποκλείσθηκε από εξοργισμένους αγρότες και εξήλθε του κτηρίου της νομαρχίας μεταμφιεσμένος σε αστυνομικό, η σύζυγος υφυπουργού του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε στο δικηγορικό γραφείο της «επίσκεψη» ατόμων αγνώστου προελεύσεως, που προξένησαν υλικές φθορές στον χώρο, ενώ ο κ. Λιάκος δύο φορές απέτυχε να συγκαλέσει την επιτροπή για την Παιδεία της οποίας προΐσταται, λόγω εισβολής αντιεξουσιαστών φοιτητών.
Είναι προφανές και σίγουρο πως όσο θα λαμβάνονται φοροεισπρακτικά μέτρα και ο ΣΥΡΙΖΑ θα δείχνει το σκληρό μνημονιακό του πρόσωπο, τόσο θα πολλαπλασιάζονται αυτά τα φαινόμενα. Όσο θα περικόπτει μισθούς και συντάξεις, τόσο θα εκπίπτει από τη συνείδηση των ψηφοφόρων του το αριστερό πρόσημο του.
Και λοιπόν, θα αναρωτηθεί ο αναγνώστης, εγκρίνεις τέτοιες συμπεριφορές; Αυτά που αποδοκιμάζαμε, τώρα τα επιδοκιμάζουμε; Δεν επιδοκιμάζω, όμως επιχαίρω. Και επιχαίρω, γιατί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εισήγαν αυτές τις τρισάθλιες μεθόδους στην πολιτική ζωή του τόπου και εν πολλοίς χάριν αυτών των μεθόδων αναρριχήθηκαν στην εξουσία. Και σήμερα, που ο τροχός της ιστορίας γύρισε, οι θύτες έγιναν θύματα.
Διαβάστε περισσότερα: 
http://www.liberal.gr/arthro/29750/imerologia/sakis-moumtzis/plironontai-me-to-idio-nomisma-oudeis-oiktos.html#pageundefined

Δεν υπάρχουν σχόλια: