googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Ρόδος: Η τοπική κοινωνία «αγκαλιάζει» την ιδέα για το νέο Κολοσσό

Ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο ήταν προχθές το βράδυ η αίθουσα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στην παρουσίαση της μελέτης για την κατασκευή αγάλματος μουσείου αφιερωμένο στον Κολοσσό της Ρόδου.
Βίντεο: Η τοπική κοινωνία «αγκαλιάζει» την ιδέα για το νέο Κολοσσό 
Το «παρών» έδωσαν εκτός από τους εκπροσώπους των έξι φορέων που υποστηρίζουν αυτή την προσπάθεια, πολιτικά στελέχη και εκπρόσωποι φορέων όπως ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Φλεβάρης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Τέρης Χατζηιωάννου, ο πρώην βουλευτής Βασίλης Υψηλάντης, ο πρώην δήμαρχος Ροδίων Χατζής Χατζηευθυμίου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Πάππου, ο οποίος άνοιξε την εκδήλωση καλωσορίζοντας ως οικοδεσπότης τον κόσμο, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αντώνης Καμπουράκης, αλλά κυρίως απλοί πολίτες, δείγμα του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει. 
Ο αρχιτέκτονας Άρης Πάλλας παρουσίασε αναλυτικά την πρότασή του, η οποία όπως διευκρίνισε ότι δεν είναι ούτε δεσμευτική, ούτε η τελική πρόταση που θα κατατεθεί επισήμως στους αρμόδιους φορείς. Σκοπό έχει κυρίως να παρακινήσει να ανοίξει ο διάλογος για την κατασκευή του Κολοσσού.
Διαβάστε περισσότερα : Βίντεο: Η τοπική κοινωνία «αγκαλιάζει» την ιδέα για το νέο Κολοσσό | Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://www.rodiaki.gr/article/329875/binteo-h-topikh-koinwnia-agkaliazei-thn-idea-gia-to-neo-kolosso#ixzz3xzHmrmkd 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: