googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Στοιχειώδη σωματίδια ξεκλειδώνουν τα αρχαία μυστικά των πυραμίδων της Αιγύπτου


Κοσμικές ακτίνες και στοιχειώδη σωματίδια βοηθούν στην ανακάλυψη των αρχαίων μυστικών των διάσημων πυραμίδων της Αιγύπτου.
Οι ειδικοί ήταν σε θέση να προσδιορίσουν, για πρώτη φορά, την εσωτερική δομή της πυραμίδας Bent (Ρομβοειδής ή Κυρτή Πυραμίδα), που έχει μια κεκλιμένη στο άνω ήμισυ.
Το έργο της ομάδας  παρήγαγε εξαιρετικά αποτελέσματα, διότι έδειξε τα εσωτερικά μέρη της δομής με μόνο μια ακτινογραφία.
Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιήθηκαν από τους ερευνητές ήταν ένα μείγμα κοσμικών σωματιδίων και μιονίων ή ασταθών υποατομικών σωματιδίων που διαρκώς βομβαρδίζουν τη Γη και είναι σε θέση να διαρρεύσουν μέσα από οποιοδήποτε υλικό πολύ βαθιά.
Η ομάδα, η οποία αποτελείται από Αιγύπτιους, Ιάπωνες και Γάλλους αρχαιολόγους, ελπίζει πως θα φέρει στο «φως» κρυμμένα δωμάτια, τα οποία δεν έχουν εντοπισθεί στο παρελθόν.
Επιστράτευσαν λοιπόν τα μιόνια, ένα είδος σωματιδίων με πολύ μικρή διάρκεια «ζωής», για να χαρτογραφήσουν το εσωτερικό των πυραμίδων.

Διαβάστε περισσότερα: http://thecuriosityofcat.blogspot.gr/2016/05/kosmikes-aktines-kai-stoicheiodi-somatidia-xekleidonoun-archaia-mistika-pyramidon-aigyptou.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: