googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ντροπή. Η Αστυνομία συνθλίβει τον τουρισμό και την αξιοπρέπεια έντιμων επιχειρηματιών...

Αθλιότητες της αστυνομίας ενάντια στα μαγαζιά διασκέδασης. Έντιμοι επαγγελματίες του μεροκάματου, σέρνονται για καθαρά τυπικές, άνευ ουσίας ή και κατασκευασμένες παραβάσεις στο αυτόφωρο. Εξευτελίζονται μπροστά στους πελάτες και το προσωπικό για να πιάσουν τους στόχους τους κάποιοι ένστολοι. Αυτή αγαπητοί φίλοι είναι η θλιβερή πραγματικότητα που βιώνουν οι  λίγοι μικροεπιχειρηματίες που τολμούν ακόμα να δραστηριοποιούνται στο χώρο. Συμπολίτες μας, φίλοι και καλοί οικογενειάρχες παλεύουν να βγάλουν το μεροκάματο με όρους άνισους καθώς το θεσμικό πλαίσιο είναι τέτοιο που είναι αδύνατο να λειτουργήσουν με το γράμμα του νόμου.
 Ένα θεσμικό πλαίσιο που έχει φτιαχτεί για να εκβιάζονται και να υποκύπτουν σε αδιαφανείς συναλλαγές. Αυτή τη στιγμή οι ιθύνοντες της αστυνομίας παίζουν το παιχνίδι του δημάρχου, του δίνουν το δικαίωμα να "συντρίψει τα σκουλήκια της νύχτας" κατά την γνωστή του φράση και μετατρέπονται σε αιμοδότες των δημοτικών ταμείων, όπου οδεύουν τα πρόστιμα που επιβάλλονται.
Είναι τυχαίος ο ζήλος που δραστηριοποιούνται υπέρ της ιδιωτικών συμφερόντων ΑΕΠΙ;
Είναι τυχαία η άρνηση τους να ελέγξουν το παραεμπόριο;
Είναι τυχαίος ο ζήλος τους να στείλουν άμεσα τις παραβάσεις στο δήμο για προχωρήσουν οι διαδικασίες σφράγισης;
Οι αστυνομικές αθλιότητες επιχειρούν να συντρίψουν τους λίγους που αντιστέκονται στο all inclusive και στηρίζουν το τουρισμό πόλης.
Από τη στήλη αυτή τους προκαλώ δημόσια. Ας απαντήσουν πόσες φορές έχουν ελέγξει τις γνωστές μεγάλες μονάδες στο Ψαλίδι και τη Λάμπη.
Πόσες φορές πήγαν μόνοι τους να σταματήσουν τις αυθαίρετες επεκτάσεις των μεγάλων μονάδων; Πόσες φορές έψαξαν το θέμα των παράνομα κλειστών ακτών από τις μονάδες του  all inclusive;
Η απάντηση είναι ΠΟΤΕ. Αν έχουν στοιχεία ας με διαψεύσουν.
Αγαπητοί φίλοι το θέμα είναι πολύ μεγάλο και βρωμάει!!! Όμως κάποια στιγμή το απόστημα πρέπει να σπάσει.

Περισσότερα στο:http://www.aegeanews24.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_id=378432
http://www.aegeanews24.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_id=378171

Δεν υπάρχουν σχόλια: