googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Γλύτωσε το αυτόφωρο, αλλά κατέληξε στο νοσοκομείο....

Οι αθλιότητες της αστυνομίας που τις έχουμε καταγγείλει σε προηγούμενες αναρτήσεις μας, παρολίγον να έχουν τραγική κατάληξη για τον φίλο επιχειρηματία, που βρέθηκε στη δίνη των αστυνομικών μεθοδεύσεων.
Πράγματι τα όργανα της (α)-τάξης(;) αφού πέρασαν μπροστά από πολλά μαγαζιά που έπαιζαν μουσική, χωρίς να ασχοληθούν καθόλου, επιχείρησαν να συλλάβουν 2 επιχειρηματίες για τους οποίους είχαν πάρει εντολή από την διοίκηση της αστυνομίας. Στη διαδρομή τους οι αστυνομικοί δεν έδωσαν σημασία ούτε στη ορχήστρα που έπαιζε υπαίθρια. Είχαν βλέπετε συγκεκριμένες εντολές.
Όταν έφθασαν στα προγραμμένα μαγαζιά, τα οποία είχαν κλειστή μουσική, συνάντησαν την αντίδραση των ιδιοκτητών καθώς δεν υπήρχε παράβαση για να δικαιολογηθεί το αυτόφωρο. Η ένταση της στιγμής και η αγανάκτηση από την άδικη και παραβατική συμπεριφορά, της αστυνομίας οδήγησε στο νοσοκομείο τον ένα επιχειρηματία με σοβαρό καρδιακό πρόβλημα.
Ευτυχώς το έμφραγμα το γλύτωσε, προς το παρόν τουλάχιστον. Του ευχόμαστε περαστικά και κουράγιο γιατί οι επόμενες ημέρες θα είναι δύσκολες.
Ξέρουμε για χάρη ποιου επιχειρηματία κέντρου διασκέδασης γίνονται όλα αυτά.
Ξέρουμε και ποιος πατριώτης του, σε κρίσιμο πόστο, ικανοποιεί τις επιθυμίες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: