googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Κοινωνική αναστάτωση από τις αθλιότητες με τα αυτόφωρα......

Αναστάτωση έχουν προκαλέσει οι πειρατικές επιδρομές της αστυνομίας στους χώρους διασκέδασης. Το πλήγμα στο τουρισμό πόλης είναι τεράστιο, ενώ αγανάκτηση επικρατεί για την  ασυλία που απολαμβάνουν γνωστές μεγάλες μονάδες δίπλα στη προστατευόμενη περιοχή στο Ψαλίδι. Καίνε, ρυπαίνουν, χτίζουν αυθαίρετα, παίζουν μουσική σε εξωτερικούς χώρους κλπ, με την πλήρη ανοχή για να μη πω προστασία της αστυνομίας. Γνωστός είναι και ο άθλιος ρόλος που παίζει σε όλα αυτά ιδιοκτήτης κέντρου διασκέδασης, χωρίς χώρο πάρκινγκ, που θέλει να μονοπωλήσει την νύχτα στη Κω.

Συγκλονιστική η επιστολή του Σταμάτη Καμπουράκη. Διαβάστε την και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.                                                                                  
Αγαπητοί συνδημότες μου,
σήμερα το πρωί ξύπνησα με τα τηλεφωνήματα δύο φίλων και πρώην συναδέλφων-ιδιοκτητών από τα μπαράκια…
Οι άνθρωποι αυτοί-εδώ και καιρό-, μου είχαν εκφράσει τους φόβους τους για την κατάσταση που επικρατούσε στην περιοχή των επιχειρήσεών τους. Βλέπετε, μετά από τόσα χρόνια έχουν μάθει να «διαβάζουν» τις ορέξεις των «αρχόντων» μας, καλές ή κακές!!
Είναι το ίδιο έργο με διαφορετικούς κομπάρσους που πάντα κρύβονται πίσω από δήθεν νομιμότητες και στη συνέχεια εμφανίζονται σαν πρωταγωνιστές και ήρωες με θύματα-όπως πάντα-, τους ίδιους μικρούς αδύναμους και ανυπεράσπιστους επαγγελματίες που πασχίζουν εδώ και χρόνια να επιβιώσουν.. Φανταστείτε πόσο πιο δύσκολο είναι το πρόβλημα τώρα, στη μέση της μεγάλης οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας και το νησί μας…

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:
http://docs.google.com/View?id=ddkjfq7m_47cs866g4c

Δεν υπάρχουν σχόλια: