googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Απαράδεκτη μεροληψία της δημοτικής αρχής σε βάρος τρίτεκνης εκπαιδευτικού....

Παρά τα μεγάλα λόγια για στήριξη της οικογένειας και της πολυτεκνίας, η δημοτική αρχή του δήμου Κω αρνήθηκε να ικανοποιήσει αίτημα εγγραφής του τρίτου τέκνου εργαζόμενης μητέρας εκπαιδευτικού, στους παιδικούς σταθμούς του δήμου. 
Η φαιδρή δικαιολογία της δημοτικής αρχής της αυθαιρεσίας είναι ότι ι είναι εγγεγραμμένη στο Δήμο Ηρακλειδών, ενώ  είναι μόνιμη κάτοικος Κω εδώ και πολλά χρόνια και  είχαν δεχθεί τα δύο μεγαλύτερα της τέκνα της.

Προς: Δ.Σ Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Κω.

    Κύριε Πρόεδρε του Δ.Σ,
   Κυρίες και κύριοι μέλη του Δ.Σ,

       Ονομάζομαι Τσατσακλά Αικατερίνη, είμαι μόνιμος κάτοικος Κω και μητέρα τριών παιδιών. Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά μου φοίτησαν στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Κω και λαμβάνοντας υπόψη την άριστη συνεργασία που είχα με τις παιδαγωγούς και την ικανοποίηση για το παρεχόμενο εκπαιδευτικό έργο, υπέβαλα αίτηση εγγραφής για το μικρότερο μου παιδί. Με διαβεβαίωσαν μάλιστα ότι δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα στην εγγραφή λόγω των κοινωνικών κριτηρίων που πληρούσα (είμαι τρίτεκνη μητέρα και μόνιμος δημόσιος υπάλληλος). 

Διαβάστε περισσότερα:
http://docs.google.com/View?id=ddkjfq7m_416frsfd7g2

 Οι αρμόδιοι της δημοτικής αρχής οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις και να ζητήσουν συγνώμη για τη έμπρακτη προσβολή της πολύτεκνης οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: