googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Ας μιλήσουμε για Ενέργεια: Στις θέσεις εγκατάστασης βρίσκονται τα τμήματα των ανεμογεννητριών του νέου αιολικού πάρκου!!!

Μια εβδομάδα μετά την άφιξη τους στη Κω με το πρωτοποριακό E-ship 1 (http://filpap.blogspot.com/2010/09/4.html),  οι 5  ανεμογεννήτριες, του νέου αιολικού πάρκου (http://filpap.blogspot.com/2010/08/blog-post_22.htmlστα νότια του παλιού λατομείου, βρίσκονται πλέον στις θέσεις εγκατάστασης. Απομένουν οι εργασίες συναρμολόγησης και η σύνδεση με το δίκτυο.



Από fotos_αιολικό_πάρκο




Από fotos_αιολικό_πάρκο

Απορίες προκαλεί η χαρακτηριστική καθυστέρηση του αιολικού πάρκου της ΔΕΥΑΚ. Χρόνια το ακούμε αλλά φαίνεται ότι το περίφημο rotation που εφάρμοσε η διοίκηση για να "φάει" τον Λιοδάκη και να εγκαταστήσει την οικογενειακή ιεραρχία, τάχει κάνει "θάλασσα". Όσο για την ανεπάρκεια της πολιτικής ηγεσίας αυτή είναι περισσότερο από εμφανής. Ο Παναγιωτάκης τα δίνει ως αρχισυντάκτης για να οργανώσει τη πλύση εγκεφάλου, που να ασχοληθεί και με τέτοια πεζά θέματα. 
Το έργο πλέον θα το τρέξει η επόμενη δημοτική αρχή, αυτή της "Ανθρώπινης Κω" και ο Αλκιβιάδης, γιατί το πιστεύουν και το έχουν σε προτεραιότητα. 
Δείτε όλες τις φωτό....

Δεν υπάρχουν σχόλια: