googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Το Αμερικανάκι διαλύει την Ευρωζώνη!!!

Η αιφνιδιαστική απόφαση του GAP για διενέργεια δημοψηφίσματος σχετικά με τη νέα δανειακή σύμβαση, οδηγεί σε κατάρρευση τα χρηματιστήρια και δημιουργεί νέα οικονομική θύελλα στις αγορές. Όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες είναι πλέον εκτεθειμένες και επόμενα πιθανά θύματα της οικονομικής καταιγίδας που έχει ξεσπάσει. Ο απίστευτος τυχοδιωκτισμός του GAP είναι ένα τμήμα του  καλά μελετημένου σχεδίου που ξεκίνησε με την οργανωμένη προσπάθεια υπονόμευσης και συκοφάντησης της κυβέρνησης Καραμανλή. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την επικοινωνιακή καταιγίδα με τα ανύπαρκτα σκάνδαλα και τις βαρβαρότητες των αριστεριστών που οδήγησαν στη κατάρρευσή της.
 Ας μη ξεχνάμε ότι αυτή ακριβώς η κυβέρνηση είχε επιδείξει μια άκαμπτη εθνική και ακηδεμόνευτη εξωτερική πολιτική με τη στάση της στο σχέδιο Ανάν, με τους χειρισμούς της στο Μακεδονικό, με τη προσέγγιση με τη Ρωσία στο θέμα των αγωγών φυσικού αερίου.
Η εθνική πολιτική του Κωνσταντίνου Καραμανλή είναι αλήθεια ότι ενόχλησε και ο αμερικάνικος παράγοντας προχώρησε στο  σχεδιασμό  που έφερε τον GAP στη πρωθυπουργία. Ένα πολιτικό με αμερικάνικη παιδεία και συνείδηση για να υλοποιήσει με συνέπεια το σχέδιο υπονόμευσης του Ευρώ και της Ευρωζώνης. Όλες οι ενέργειές του έχουν αυτή τη στόχευση. Με την απόφαση για δημοψήφισμα, που είναι βέβαιο ότι θα χάσει, πετυχαίνει τον απόλυτο στόχο. Τη γενίκευση της οικονομικής κρίσης, την αποδυνάμωση της Ευρωζώνης και του Ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: