googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Μίκα Ιατρίδη: «Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι»


«Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι» τόνισε η Μίκα Ιατρίδη στην ομιλία της στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τον κ. Παπανδρέου.         

Η βουλευτής Δωδεκανήσου σημείωσε ότι μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στις Κάννες είναι ώρα να τερματιστεί ένας κύκλος δυο χρόνων «ακατάσχετης ψευδολογίας, εκβιασμών και ανεκπλήρωτων υποσχέσεων».

Επιπλέον, για πρώτη φορά, σημείωσε η κα Ιατρίδη, τίθεται, από την αλλοπρόσαλλη πολιτική του κ. Παπανδρέου, το ζήτημα εξόδου από το ευρώ, τη στιγμή που οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έχουν δώσει ξεκάθαρη απάντηση στο ζήτημα αυτό.

Στη συνέχεια της ομιλίας της η βουλευτής Δωδεκανήσου περιέγραψε την καθημερινότητα των νησιωτών και τα προβλήματα που τους δημιουργεί τα τελευταία δύο χρόνια η κυβέρνηση, ενώ αναφέρθηκε σε επιστολές των συμπατριωτών της, σχετικά με τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και την κατάργηση κρατικών υπηρεσιών.

Η κυβέρνηση φαίνεται να μην έχει αυτή τη στιγμή τη δεδηλωμένη σύμφωνα με δηλώσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, συμπλήρωσε η κα Ιατρίδη και κατέληξε ότι «είναι προφανές ότι δεν τίθεται καν θέμα παροχής ψήφου εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση που κακοποίησε τόσο βάναυσα την εμπιστοσύνη των ίδιων των πολιτών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: