googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Κυβέρνηση Ελπίδας, όλων των Ελλήνων, πλην κομμουνιστών!!!

Με την απόλυτη στήριξη των σοβαρών πολιτικών δυνάμεων του τόπου, η νέα κυβέρνηση Παπαδήμα ξεκινά το δύσκολο εγχείρημα να σώσει τη χώρα από τη χρεοκοπία και να την οδηγήσει συντεταγμένα σε εκλογές. Η φαρσοκωμωδία της κυβέρνησης Γιωργάκι πήρε τέλος. Η χειρότερη κυβέρνηση που είχε ο τόπος, μετά τη μεταπολίτευση, αποτελεί μια θλιβερή ανάμνηση. Μαζί με της κατέρρευσε και ξεγυμνώθηκε η δυναστεία Παπανδρέου.
 Η ευρύτατη λαϊκή στήριξη, στο πρωτόγνωρο αυτό πολιτικό εγχείρημα, παρά τις δυσκολίες και τις πικρίες που υπάρχουν, είναι απολύτως αναγκαία τις κρίσιμες ώρες που διανύει η Ελλάδα μας.
Ήδη οι ανθέλληνες κομμουνιστές και αριστεριστές ξεκίνησαν "πολεμικές επιχειρήσεις". Πρέπει να μας βρουν όλους απέναντι.Είναι προφανές ότι τους ενοχλεί η διασφάλιση της παραμονής στη Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Οι δηλώσεις του νέου πρωθυπουργού για το θέμα είναι ξεκάθαρες.  "Είμαι πεπεισμένος ότι η συμμετοχή της χώρας στη ζώνη του ευρώ αποτελεί εγγύηση νομισματικής σταθερότητας, είναι συντελεστής οικονομικής ευημερίας. Και η συμμετοχή της χώρας στη ζώνη του ευρώ παρά τις δυσχέρειες που αντιμετωπίζονται θα διευκολύνει την προσαρμογή της οικονομίας και την ανάπτυξή της και πρέπει όλοι να είμαστε αισιόδοξοι για το τελικό αποτέλεσμα εφόσον είμαστε ενωμένοι και συνεργαστούμε συστηματικά και στενά για την επίτευξη  των στόχων αυτών". 



Δεν υπάρχουν σχόλια: