googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Κυβέρνηση χωρίς βαρίδια, με θετική προοπτική ....

Το ξεκούμπισμα των κομμουνιστών από τη κυβέρνηση μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει. Λαμβάνοντας υπόψη τον διαρκή υπονομευτικό ρόλο των Ρουπακιώτη, Μανιτάκη, Σκοπούλη, Παπαθεοδώρου, η νέα κυβέρνηση θα είναι ξεκάθαρα πιο αποτελεσματική. Τον άθλιο ρόλο των Μανιτάκη, Ρουπακιώτη είχαμε επισημάνει από τον Απρίλιο (http://filpap.blogspot.gr/2013/04/blog-post_27.html). Γράφαμε τότε "Οι καθημερινές πλέον γελοιότητες του υπουργού -"συνδικαλιστή" των δικαστών-δικηγόρων και του υπουργού - "προστάτη" του κάθε ανίκανου και επικίνδυνου που βολεύτηκε στο δημόσιο, είναι καιρός να πάρουν τέλος."  
Δυστυχώς οι ισορροπίες της τρικομματικής δεν επέτρεψαν τις αναγκαίες κινήσεις τότε και χρειάστηκε να φθάσουμε στη κρίση, της πρώην πια ΕΡΤ, για να ξεκουμπιστούν από την κυβέρνηση. Σήμερα πλέον είναι απόλυτα διαπιστωμένο ότι οι κομμουνιστές υπουργοί συνειδητά και οργανωμένα υπονόμευαν την εφαρμογή των υποχρεώσεων που είχε αναλάβει η χώρα έναντι των δανειστών μας ενώ η κίνηση Κουν(β)έλη δείχνει ότι ο σχεδιασμός στόχευε στη πτώση της κυβέρνησης και την κατάρρευση της οικονομίας.
Η φαρμακερή πρόβλεψη του Νίκου Μπίστη για το πολιτικό μέλλον του Φώτη Κουβέλη και της ΔΗΜΑΡ: «Λυπάμαι για την στάση της ΔΗΜΑΡ, που βολοδέρνει και όποια και αν είναι η τελική της επιλογή( πχ ανοχή) έχασε το τραίνο και το φάντασμα της κατάληξης του Καρατζαφέρη πλανάται πάνω της», φαίνεται ότι περιγράφει με ακρίβεια την προοπτική του κ. Κουβέλη που έγινε Κουνέλης για να ρίξει την κυβέρνηση αλλά τελικά διέλυσε το κόμμα του.
Ήδη η ΔΗΜΑΡ είναι με το ένα πόδι εκτός βουλής (http://www.protothema.gr/politics/article/288535/dimoskopisi-rass-provadisma-11-gia-nd/), καθώς αγγίζει οριακά το 3% στη νέα δημοσκόπηση που βγάζει τη Νέα Δημοκρατία ενισχυμένη σε όλα τα επίπεδα.
Η περιπέτεια της χώρας με τους κομμουνιστές υπουργούς είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Την ίδια στάση υπονόμευσης και ανικανότητας δείχνουν και όλοι οι κομμουνιστές που με οποιοδήποτε τρόπο έχουν αναλάβει θέση ευθύνης στο δημόσιο. Η άμεση απομάκρυνση τους είναι το πρώτο βήμα για να αυξηθεί η αποδοτικότητα του δημόσιου τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: