googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Μήνυμα ξεκάθαρης πολιτικής βούλησης στη Χαλκιδική, από τον Πρωθυπουργό.

«Μην ακούτε κανέναν, η επένδυση θα γίνει», ξεκαθάρισε ο Α. Σαμαράς σε ολιγόλεπτη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους μεταλλωρύχων και κατοίκων της Βορειο-ανατολικής Χαλκιδικής.
Οι εργαζόμενοι ανέμεναν τον πρωθυπουργό έξω από κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και τον πλησίασαν κατά την άφιξή του για το προσυνέδριο της ΝΔ, προκειμένου να τον ενημερώσουν για το κλίμα τρομοκρατίας που εξακολουθεί να συντηρείται στην περιοχή από μερίδα αντιδρώντων, με την κάλυψη και πολιτικών παραγόντων, αλλά και για τις γραφειοκρατικές καθυστερήσεις στις διαδικασίες υλοποίησης της επένδυσης.
«Μην ακούτε κανέναν, η επένδυση θα γίνει», ξεκαθάρισε ο Α. Σαμαράς, ο οποίος, μάλιστα, ανέθεσε στον παριστάμενο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα να προχωρήσει τη διαδικασία έκδοσης άδειας δόμησης κατά παρέκκλιση που απαιτείται για το εργοστάσιο εμπλουτισμού στις Σκουριές. Στο συγκεκριμένο ζήτημα υπάρχει καθυστέρηση από την Πολεοδομική Υπηρεσία της Αρναίας, η οποία είχε αναλάβει να το διεκπεραιώσει.
Διαβάστε περισσότερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: