googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Συμπαραστάτης τρομοκρατών και εμπρηστών ο Τσίπρας στην Ιερισσό.

Με απύθμενο θράσος ο γνωστός καταληψίας του 90 και νυν συντονιστής των κάθε λογής μπαχαλάκηδων, απεκάλεσε πολιτικούς κρατούμενους αυτούς που καίνε ξένες περιουσίες, που οπλοφορούν που δένουν σε κορμούς και περιλούζουν με βενζίνη εργαζόμενους. Πανηγύρισε για τη μη κατασκευή ΧΥΤΑ στη Κερατέα και τη συνέχιση του αίσχους των ανεξέλεγκτων χωματερών.
Πρέπουσα η απάντηση από τον Σίμο Κεδίκογλου: 
«Ένα σκαλοπάτι ακόμη χαμηλότερα κατέβηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να τρομοκρατήσει επενδυτές και να αντιπαραταχθεί στην προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας μας.
Τα κηρύγματα μίσους και η τρομοκρατία δεν περνάνε πια κύριε Τσίπρα
».

Στο μεταξύ ψήφισμα προς τον Αλέξη Τσίπρα εξέδωσαν κάτοικοι της τοπικής κοινωνίας στην Βορειοανατολική Χαλκιδική, με αφορμή την επίσκεψη του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή.
Το ψήφισμα έχει ως εξής:
«Κύριε Τσίπρα,
Ενημερωθήκαμε από άλλους, ότι σε λίγες ώρες θα βρεθείτε στην περιοχή μας. Θα περάσετε για άλλη μια φορά από όλα τα χωριά μας, για να φτάσετε στην Ιερισσό.
Για άλλη μια φορά, με απόλυτη μυστικότητα θα βάλετε στην άκρη εργαζόμενους, κατοίκους, οικογένειες, την πραγματική κοινωνία αυτής της περιοχής και θα κατευθυνθείτε ΜΟΝΟ στην Ιερισσό.
Για άλλη μια φορά αποφεύγετε χωρίς καν να τηρούνται τα «πολιτικά προσχήματα» μια ολόκληρη περιοχή, 12 χωριά, χιλιάδες κάτοικους, χιλιάδες ψηφοφόρους σας, χιλιάδες εργαζόμενους, για να στραφείτε στην …άλλη πλευρά της δικής μας Χαλκιδικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: