googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΙΚΑ: ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ – ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΙΛΙΜΑΤΟΥ «Θα εξαλείψουμε κάθε παραβατική συμπεριφορά όπου κι αν βρίσκεται»

Την πάγια θέση του Ιδρύματος, να εξαλειφθεί κάθε παραβατική συμπεριφορά, είτε υπαλλήλων του ΙΚΑ, είτε επιχειρηματιών ή λογιστών, εξέφρασε, μιλώντας στο «ΒτΚ», ο Υποδιοικητής του Κώστας Παπαθανασίου.

Απαντώντας στις δηλώσεις του δικηγόρου των επιχειρηματιών κ. Κουτσαντώνη, περί ευθυνών υπαλλήλων του ΙΚΑ, ο κ. Παπαθανασίου δήλωσε ότι, το εάν ισχύει κάτι τέτοιο είναι προς διερεύνηση και πρόθεση της Διοίκησης του Ιδρύματος, είναι να ξεκινήσει άμεσα εσωτερική διαδικασία μέσω ΕΔΕ και εάν υπάρξουν ενδείξεις ή και αποδείξεις, να παραπεμφθούν οι εμπλεκόμενοι στο αρμόδιο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΟΛΑ

Ο κ. Παπαθανασίου, εξέφρασε επίσης την επιθυμία της Διοίκησης του Ιδρύματος, να συγκληθεί άμεσα η αρμόδια Διοικητική Επιτροπή του τοπικού καταστήματος, προκειμένου να εκδικάσει στις ενστάσεις που έχει υποβάλει ο κ. Κουτσαντώνης εκ μέρους των επιχειρηματιών κατά των πράξεων επιβολής εισφορών του ΙΚΑ, ενώ μέχρι την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, δεν θα ενεργοποιηθούν άλλα μέτρα.
Διαβάστε περισσότερα: 
http://www.vimatisko.gr/?page=news&records=details&_p.id=23248

Δεν υπάρχουν σχόλια: