googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΙΚΑ Κω, μέχρι χθες "κατέπιναν την κάμηλον" και σήμερα "διυλίζουν τον κώνωπα"


Μέρος Α: όταν "κατέπιναν την κάμηλον"
Οι ευθύνες υπαλλήλων του ΙΚΑ Κω στην απάτη των Α. & Ν. Κιλιμάτων σε βάρος δεκάδων επιχειρηματιών είναι δεδομένες.Θα ήταν άλλωστε αδύνατον να  δρουν εγκληματικά οι κύριοι αυτοί για περισσότερα από 6  χρόνια χωρίς να υπάρχει συνέργεια από μέσα. Ας μη ξεχνάμε ότι όλα αυτά τα χρόνια οι Κιλιμάτοι "αλώνιζαν" κυριολεκτικά  στο ΙΚΑ και έπαιρναν στα χέρια τους κάθε έγγραφο που θα πρόδιδε την εγκληματική τους δράση. Οι ειδοποιήσεις και οι διοικητικές πράξεις επιβολής εισφορών και προσαυξήσεων κατέληγαν στους υπάλληλους των Κιλιμάτων με πλαστές και χωρίς ειδική προς τούτο εξουσιοδότηση ενώ οι επιχειρηματίες έμεναν στο σκοτάδι και συνέχιζαν να δίνουν χρήματα στους "κυρίους" αυτούς.
Μέρος Β: όταν "διυλίζουν τον κώνωπα"

Επισκέφθηκε σήμερα το ΙΚΑ ο πληρεξούσιος δικηγόρος αρκετών θυμάτων κ. Κουτσαντώνης για να καταθέσει ενστάσεις προς την Τοπική Επιτροπή του ΙΚΑ κατά των πράξεων επιβολής εισφορών και προσαυξήσεων. Οι ενστάσεις συνοδευόμενες από τα απαραίτητα παράβολα έφεραν την υπογραφή του κ. Κουτσαντώνη όπως προβλέπεται. Όμως ξαφνικά οι υπεύθυνοι του ΙΚΑ έγιναν εξόχως τυπικοί και ζήτησαν αυτοπρόσωπη παρουσία των θυμάτων για να κατατεθούν οι ενστάσεις!!!
Συμπερασματικά
Το ερώτημα βέβαια είναι πότε έκαναν σωστά τη δουλειά τους. 
Τότε που έδιναν σοβαρές διοικητικές πράξεις στους υπάλληλους των Κιλιμάτων ή σήμερα που αρνήθηκαν υποβολή ενστάσεων από τον πληρεξούσιο δικηγόρο; 
Τελικά είναι σε τέτοια σύγχυση που ομολόγησαν τις ευθύνες τους. 
Αφού σωστό είναι το σημερινό, επεδείκνυαν τουλάχιστον εγκληματική αμέλεια επί σειρά ετών.
Κύριε διοικητά του ΙΚΑ, έχουν ουσιαστικά ομολογήσει και  η παρέμβαση σας πρέπει να είναι άμεση και δραστική....
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: