googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Η παρέλαση των δις. Αλέξη Δώσε τα Ευρώ στο λαό, μοίρασε τα όλα και αυτά που δεν έχεις...

Δεκάδες ανύπαρκτα δις παρέλασαν χθες στη Θεσσαλονίκη
Με μεγάλη αυτοπειθαρχία διάβασα από αρχής μέχρι τέλους την ομιλία του κ.Τσιπρα. Απέφυγα να χρησιμοποιήσω κομπιουτεράκι για να μετρήσω το κόστος των δημοσιονομικών του υποσχέσεων, γιατι από τις πρώτες γραμμές της ομιλίας ήταν σαφές ότι χρειαζόταν ολόκληρη σελίδα του excel. Επρόκειτο για δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες υποσχέσεις. Για κάθε γούστο και κάθε πιθανό ακροατήριο.
Δεκάδες ανύπαρκτα δις παρέλασαν χθες στη Θεσσολονικη, για να καλύψουν κάθε ανάγκη, να ικανοποιήσουν κάθε προσδοκία, να αναζωπυρώσουν κάθε προσμονή.
Η τραγωδία της Ελλάδας σήμερα είναι ότι η κυβέρνηση παρουσιάζει μια ανυπαρκτη εικόνα success story, την ώρα που ασκεί μια καταστροφική πολιτική κατά της παραγωγικής Ελλάδας και υπέρ των κομματικοδίαιτων, ολιγαρχικών συμφερόντων και η αξιωματική αντιπολίτευση, μας φλομώνει στο ψέμα και στην κοροϊδία. Γιατί ακομα και ΣΥΡΙΖΑ να είσαι δεν μπορεί να πιστεύεις ότι θα σταματήσεις να πληρώνεις τα ήδη περιτετμημενα χρέη σου, θα μοιράζεις χρήμα σε όποιον βρεις να κυκλοφορεί στο δρόμο και οι Ευρωπαίοι θα συνεχίσουν να σου δίνουν ΕΣΠΑ, αγροτικές επιδοτήσεις και λεφτά με ουρά από την ΕΚΤ και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.
Συμπέρασμα. Η χώρα οδηγείται με ταχύτητα φόρμουλας ένα στην ολέθρια λεωφόρο του ψέματος. Η μοναδική ρεαλιστική διέξοδος που είναι η δραστική μείωση των δαπανών του κράτους και η αντίστοιχη ενίσχυση με πανίσχυρα
φορολογικά κίνητρα και ρευστότητα της παραγωγικής (όχι ολιγαρχικής), Ελλάδας, του μη κρατικοδίαιτου ιδιωτικού δηλαδή τομέα της οικονομίας, δεν υποστηρίζεται από κανένα πολιτικό σχηματισμό εκτός από εμάς. Με τις μικρές μας δυνάμεις και αντιμέτωποι με την λέλαπα των ψεύτικων υποσχέσεων, θα μείνουμε όρθιοι εκφεροντας το λόγο της αλήθειας. Με την βεβαιότητα ότι αργά ή γρήγορα, από επιλογή ή από ανάγκη, από μας ή από κάποιον άλλο, τελικά θα έρθει η ώρα η αλήθεια να εισακουστεί από τον ελληνικό λαό. Γιατι μόνο με βάση την αλήθεια μπορεί εφαρμοστεί μια ρεαλιστική, πραγματικά μεταρρυθμιστική πολιτική, και να δώσει ξανά ρεαλιστική ελπίδα για κάτι καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: